Apple Music App: 50 miljoen liedjes in je oren

1
Apple Music is de muziekstreamingdienst van Apple die gelukkig ook in de Google Play Store beschikbaar is. Hierdoor hebben zowel Apple-gebruikers als bezitters van een Androidtelefoon toegang tot een van de grootste muziekdiensten voor mobiele telefoons. Met Apple Music luister je altijd naar je favoriete artiesten, download je jouw favoriete nummers op je telefoon en sla je nummers op in de vorm van een persoonlijke afspeellijst.

Van downloads voor 99 cent naar een abonnement

Apple Music is als opvolger van iTunes technisch gezien een van de oudste muziekdiensten. Al in 2001 werden de eerste digitale liedjes aangeboden voor 99 cent per download. Sinds die eerste downloads is de muziekindustrie radicaal veranderd, maar zit je met Apple nog steeds op de eerste rang wat online muziek luisteren betreft. Voor Applegebruikers zit Apple Music sowieso op je telefoon, maar Androidgebruikers vinden de app in de Google Play Store. Hoewel de app zelf gratis is, moet je wel een abonnement hebben om de muziek te beluisteren. De prijs hiervoor ligt tussen de € 4,99 voor een studentenabonnement en € 14,99 voor een familieabonnement, waarmee je tot zes gebruikers op één account mag hebben. De eerste drie maanden zijn gratis.

Niet alleen maar luisteren

Met zo’n abonnement download je ieder nummer uit de database van 50 miljoen liedjes op je telefoon. Bespaar je liever ruimte op je telefoon, dan luister je gewoon online. Ook online liedjes kun je toevoegen aan je persoonlijke bibliotheek, zodat je afspeellijst compleet blijft zonder al je ruimte in beslag te nemen. In de app vind je ook allerlei aanbevelingen. Van een wereldwijde Top 100 en uitgelichte artiesten of albums tot persoonlijke aanbevelingen die naadloos aansluiten bij je smaak, in Apple Music vind je van alles waar je zelf niet aan zou denken. Tijdens het luisteren zelf is het heel makkelijk om je liedje te delen met anderen of mee te lezen met de tekst. Zo wordt muziek luisteren een nog betere ervaring.

Plus- en minpunten

  • Ontdek makkelijk nieuwe muziek.
  • Luister online en offline.
  • Werkt eigenlijk alleen met abonnement.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
42 MB
Ontwikkelaar
Apple, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Jasper 07/08/2019 Reactie van App.nl!
Goeie muziek kwaliteit
Een leuke app maar je moet wel een prijs betalen als je echt de app wil laten werken er zijn duizenden liedjes Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.