30 dagen fitness challenge App: fit in een maand

1
Fit worden is voor veel mensen een belangrijk doel (zeker in de eerste weken van het jaar), maar lijkt tegelijkertijd een hele opgave. Met de 30 dagen fitness challenge app zorg je ervoor dat je niet meer hoeft na te denken over fit worden, maar in plaats daarvan op een makkelijke manier thuis aan de slag kan. De oefeningen zijn niet moeilijk, worden uitgebreid voorgedaan en langzaam opgebouwd, zodat iedereen met de app makkelijk fit kan worden.

Kies je eigen editie

De oefeningen duren vaak nog geen half uur per dag; minder tijd dan het kost om je voor te bereiden op de sportschool, erheen te gaan en weer thuis te komen. Iedere dag worden een aantal oefeningen op een rijtje gezet. De oefeningen worden genoemd en met een illustratie begeleid, maar er zijn ook video’s te zien van de oefeningen, zodat je precies weet wat je moet doen. De programma’s zijn zo ingericht dat ze je hele lichaam beslaan en werken naar het steeds fitter worden. Er zijn ook speciale uitdagingen, zoals een buikspieruitdaging en een uitdaging van dertig dagen voor het krijgen van een strandlichaam. Doordat je alles thuis kunt doen (eventueel met de hulp van een yogamat), zijn de oefeningen altijd laagdrempelig. Als je het beginnersniveau goed aankan, zijn een van de twee moeilijkere niveaus misschien een optie.

Een nieuwsapp in edities

Doordat iedere dag wordt bijgehouden, raak je vanzelf gemotiveerd om de volgende dag weer te sporten. Ook wordt je voortgang bijgehouden en gekoppeld aan andere apps, zoals de Apple Health app of Google Fit.

Plus- en minpunten

  • Oefeningen op drie niveaus.
  • Voor je hele lichaam.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
118 MB
Ontwikkelaar
Bending Spoons Apps IVS
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

2 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Thijs 28/05/2019 Reactie van App.nl!
Geen gratis app
Er staat gratis app maar als je de app download dan moet je wel app inkoop doen. Lijtk me verder een prima app maar dat vond ik raar Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.