AccuWeather App: altijd voorbereid op het weer

0
Wil je nooit meer in de regen staan zonder paraplu of regenpak? Download dan de AccuWeather app en ontvang live weersvoorspellingen en stormwaarschuwingen. De app neemt direct jouw locatie aan en biedt zo gepersonaliseerde weersvoorspellingen, vochtigheid rapporten, real-time waarschuwingen en alerts voor zwaar weer. Wanneer je de app opent, ontvang je dagelijkse weer snapshots: hier vind je op één handige plek alle nauwkeurige informatie die je maar nodig hebt om het weer vandaag weer te kunnen trotseren. De app maakt zelfs het Nederlandse weer voorspelbaar.

De app blinkt uit in zijn nauwkeurigheid

AccuWeather is, zoals de naam al zegt, erg accuraat. Of het nou gaat om wind, zon, of regen, dankzij de weerradar van de app blijf je deze onverwachte verrassingen altijd een stap voor. Ontvang live-waarschuwingen, lees de nauwkeurige weersvoorspellingen en blijf zo altijd voorbereid op de perikelen van het weer.

Uitgebreide extra features

Ben op de hoogte van zware weersomstandigheden dankzij de realtime weer- en stormwaarschuwingen. Bekijk 24/7 de meest actuele weersvoorspellingen van minuut tot minuut voor de komende twee uur met de MinuteCast weer-tracker. Ontvang lokale voorspellingen wanneer je thuis bent of wereldwijde updates wanneer je weg bent. Leer de echte temperatuur kennen dankzij de RealFeel Temperature technologie die je vertelt hoe de temperatuur daadwerkelijk aanvoelt. Bekijk tot 15 dagen van te voren het weer en laat zo nooit meer je plannen in de duigen vallen.

Personaliseer de informatie

Jij controleert wat voor informatie en alerts jij wilt ontvangen: geef jouw voorkeuren aan en verberg de alerts die jou niet interesseren. Zo ontvang je dat wat je echt wilt weten. Voeg locaties toe en ben op de hoogte van het weer op alle plekken over de hele wereld waar jij geïnteresseerd in bent. Ontdek hoe warm het is op de plek waar je binnenkort op vakantie gaat, of bekijk het weer in een andere stad in Nederland. Zo ben je overal ter wereld voorbereid op het weer.

Plus- en minpunten

  • App met accurate weersvoorspellingen.
  • Ontvang handige waarschuwingen.
  • Krijg gepersonaliseerde informatie.
  • Het aanbod is soms onoverzichtelijk.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
268,2 MB
Ontwikkelaar
AccuWeather International, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0