FAQ

Hieronder vind je een overzicht van antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veel gestelde vragen

App.nl is een website en community over alles wat met apps te maken heeft. Op App.nl vind je onder andere betrouwbare reviews, de beste apps, de leukste nieuwkomers en het laatste nieuws. Doe inspiratie op voor nieuwe apps met onze app-toplijsten of neem deel aan de conversatie met andere appgebruikers in onze community. Zo kun je jouw ervaringen of opmerkingen delen, om vervolgens ook te reageren op de reviews van andere gebruikers.

Wij plaatsen wekelijks nieuwe content op App.nl, variërend van nieuwe apps, een nieuwe blogpost of een leuk nieuw toplijstje. We bekronen ook elke maand een applicatie tot de app van de maand!

Dat kan zeker. We staan altijd open voor feedback en/of opmerkingen zodat we onze site voortdurend kunnen optimaliseren. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Een klacht over een app kunnen wij niet zelf behandelen, aangezien we niet de ontwikkelaars zijn van de apps op onze site. We adviseren je daarom om de klacht in te zenden bij de desbetreffende app via de Apple Store of Google Play Store. Natuurlijk kun je wel je klacht delen in de vorm van een review op App.nl, zo informeer je andere gebruikers over de mindere kanten van een app.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe apps, nieuwe toplijsten en het laatste appnieuws, kun je je binnenkort aanmelden voor onze nieuwsbrief, waarin we alle leuke nieuwtjes delen op appgebied. Houd de website in de gaten!

De reviews schrijven jullie! App.nl benoemt zelf alle relevante informatie per app, inclusief plus- en minpunten. Daarnaast zien wij graag reviews van onze lezers.

De reviews zijn onafhankelijk en daardoor erg betrouwbaar. De reviews worden geschreven door appgebruikers zoals jij, die eerlijk hun ervaring delen.

Wij selecteren de beste apps aan de hand van verschillende aspecten, zoals de gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid, downloadgrootte en natuurlijk de reviews van onze lezers.

Onze toplijstjes maken we door te zoeken naar de beste apps die goed passen bij het onderwerp. We downloaden de apps en gebruiken ze een tijdje om een oordeel te vellen.

Dat is erg vervelend. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Controleer eerst even of je genoeg ruimte op je telefoon hebt staan. Check ook of de app wel voor jouw smartphone of apparaat te downloaden is, niet elke app is gemaakt voor Android of iOS besturingssystemen. Wil je een betaalde app downloaden? Dan kan het zijn dat de betaling niet is gelukt. Als het downloaden van een app hierna nog steeds niet lukt, neem dan contact op met de App Store of de Google Play Store.

Jazeker! We zetten regelmatig winacties uit voor onze bezoekers die reacties plaatsen. Je maakt dus automatisch kans om een prijs te winnen als je een review achterlaat. Houd onze website in de gaten!

Op dit moment hebben wij bijna 400 apps op onze website staan en tientallen toplijsten. Genoeg apps om te ontdekken dus!

We voegen wekelijks nieuwe apps toe, het kan dus zijn dat we nog niet zijn toegekomen aan de app waar jij naar op zoek bent. Laat ons vooral weten welke app jij op App.nl zou willen zien, dan voegen we de app zo snel mogelijk aan ons aanbod toe. Dit kan via het contactformulier.

Bij elke app op App.nl staat de minimale leeftijd die is vereist om de app te downloaden. Aan de hand van deze indicatie kun je kijken of de app geschikt is.

In de App Store op het web kun je met iDeal, creditcard en Apple Store-cadeaubonnen betalen. In de App Store op een smartphone is het echter nog niet mogelijk om met iDeal te betalen. Op de Play Store kun je met iDeal, PayPal en Google Play-cadeaubonnen betalen.

Nee, dat kan helaas niet. Als je suggesties hebt voor toplijsten dan horen wij dat natuurlijk graag!