Blog afbeelding

Overig

De gekste telefoon accessoires op AliExpress

27 februari 2019

Heb je ooit souvenirs gekocht? Dan kun je wel inschatten dat deze vrijwel altijd afkomstig zijn uit Azië. Daar is ook het gigantische bedrijf AliExpress gevestigd. Het grootste kenmerk van AliExpress is dat vrijwel iedereen goederen kan verkopen via de webshop van dit concern. Een gevolg hiervan is dan ook dat er de gekste dingen voorbijkomen die aangeboden worden. In dit artikel gaan we daarom een kijkje nemen naar de gekste telefoon accessoires die er verkrijgbaar zijn via AliExpress. Mocht je denken, ‘dat is iets voor mij!’, we hebben er linkjes bijgezet zodat je deze producten meteen kan aanschaffen! Let daarbij echter wel op eventuele kosten die erbij komen kijken.

Een bloempot

In eerste instantie zullen jullie natuurlijk denken, wat heeft een bloempot nou weer te maken met telefoon accessoires. Nou, dat gaan we je nu vertellen. Het is namelijk geen gewone bloempot, er zitten nog een aantal handige functies in. Het is namelijk een bloempot die ook gebruikt kan worden als speaker. En om het allemaal nog net een beetje ingewikkelder te maken, beschikt de bloempot ook nog eens over een lamp. Het wordt dan ook niet voor niks de slimme bluetooth speaker bloempot lamp genoemd. Voor een kleine prijs van € 14,09 per stuk ben jij al de trotse eigenaar van dit stukje techniek. Via deze link kun je ‘m aanschaffen.

AirPods houder

Het is algemeen bekend dat niet iedereen de uitvinding van de AirPods een goed idee vond. De oortjes zouden namelijk makkelijk kwijt te raken zijn. Om het probleem te verplaatsen, hebben ze in China hier wat op gevonden. Je kunt nu namelijk een hoesje aanschaffen voor je Apple Watch, waarin je de AirPods kwijt kunt. Hierdoor wordt niet alleen je Apple Watch een stuk grover, maar is de kans op schade aan je oortjes ook groter. Wie deze uitvinding bedacht heeft is ons een raadsel, maar erg veel voordelen biedt het volgens ons niet. Ben je nou toch geïnteresseerd in dit accessoire, kijk dan eens naar deze link.

Een extra lichtje

Vaak zijn er een aantal pogingen nodig om de perfecte selfie te maken. Het licht moet goed zijn, de afstand tot de camera, de achtergrond en noem er zo nog maar een paar. Met dit selfielicht kun je echter een van deze aspecten wegstrepen. Het is namelijk een lamp die je bovenop je telefoon kunt installeren, zodat het licht altijd goed is.

De lamp is uitgerust met drie verschillende standen. Het gaat daarbij van een klein extra lichtje tot een flinke lichtbundel. Zo kun jij te allen tijde een perfecte selfie maken. Maak je graag selfies en is het licht nog weleens de beperkende factor, dan is dit product echt iets voor jou. Voor de kleine prijs van € 2,85 per stuk kun je er al eentje in huis halen. Let wel even op de verzendkosten vanuit Azië, die kunnen nog weleens oplopen. Dit is de link naar het product.

Een spiegel

Voor alle ijdeltuiten onder ons hebben ze in China een perfect accessoire gevonden. Er zijn namelijk verschillende hoesjes verkrijgbaar voor verschillende modellen telefoons die op de achterkant een spiegel hebben. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld als vrouw zijnde geen extra spiegel meer in je tas mee te nemen wanneer je op het laatste moment nog even je make-up wil bijwerken. Een spiegel kan nog weleens breekbaar zijn, maar dat is bij dit hoesje niet het geval. Deze spiegel is namelijk vergelijkbaar met een schermhoesje dat je op de voorkant van je telefoon gebruikt.

De fabrikant geeft namelijk aan dat je er met een hamer op kan slaan en bijvoorbeeld ook met een stanleymes in kan snijden, zonder dat de spiegel beschadigd. Ben jij nou benieuwd naar dit handige accessoire, volg dan deze link. Zoals we ondertussen van AliExpress wel gewend zijn, is het accessoire spotgoedkoop. Afhankelijk van de telefoon is de prijs van dit hoesje tussen de € 2,52 en € 3,03.

Gamepad

Ben je een fervent gamer? Dan is dit accessoire voor jou op het lijf geschreven. Dit accessoire pakket geeft je namelijk de mogelijkheid om je telefoon om te vormen tot een heuse game console. Allereerst zitten er in dit pakket twee verschillende handvatten, die je aan beide kanten van je telefoon erop kan klikken. Dit zou moeten zorgen voor betere grip op je telefoon tijdens het gamen. Daarnaast krijg je er ook twee flippers bij. Deze flippers zouden ervoor moeten zorgen dat je bijvoorbeeld sneller kan richten en sneller kan schieten. Het is daarbij erg geschikt voor schietspellen of spellen waarbij je veel moeten bewegen en dus veel aanrakingen met het scherm nodig hebt. Ben je nou benieuwd of dit iets voor jou is? Ga dan snel naar deze link en schaf het accessoire pakket aan. De prijs varieert van € 2,00 tot € 4,93, afhankelijk van welke telefoon je gebruikt.

Nóg betere game ervaring

Wil je nou een nóg betere game ervaring, dan is het zelfs mogelijk om een controller aan te schaffen om je telefoon te besturen. Dit accessoire is eigenlijk alleen geschikt voor mensen die daadwerkelijk een telefoon gebruiken om fanatiek te gamen. Hoe dit precies in zijn werking gaat, vertellen we je hier.

Om te beginnen moet je je telefoon in de houder bovenop de controller plaatsen. Deze is verstelbaar, zodat je deze naar wens in kan stellen. Vervolgens is het belangrijk om de verbinding in te pluggen. Zoals je op de afbeelding zit, is de Lightning-aansluiting (in geval van een iPhone) gebruikt om de controller aan je mobiele telefoon te verbinden. Tot slot zit er nog maar één ding op: het opstarten van de game en spelen maar!

Zoals jullie misschien hier ook wel verwachten, is de prijs afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. Ook is dit accessoire iets duurder dan het hiervoor genoemde accessoire pakket. Vanaf € 7,47 kun je dit accessoire al aanschaffen, waarbij de prijs kan oplopen. Via deze link is de controller in huis te halen. Binnen 12 tot 15 dagen beschik jij dan over je controller, geheel zonder verzendkosten.

Zoals jullie allemaal kunnen zien, kun je het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar via AliExpress. Voor veel van deze producten geldt dat ze gratis verzonden worden, maar we adviseren wel om hierbij uit te kijken. Hoewel verzendkosten gratis kunnen zijn, kunnen er namelijk ook nog kosten bij komen om het product in Nederland geïmporteerd te krijgen. Verder adviseren we je om de reviews te lezen en op te passen met wat je bij wie besteld. Over het algemeen werkt AliExpress namelijk prima, mits je goed de reviews leest. Ben jij nou geïnteresseerd geraakt in een van deze producten, klik dan op de bijgevoegde links! Heb je ze binnen gekregen? Laat ons dan in de reacties weten hoe het product je bevalt!

Wat vind jij ervan?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Anoniem 15/05/2019
Aliexpress
Leuk artikel! Misschien niet zo'n gek artikel maar ik koop eigenlijk altijd mn telefoonhoesjes op aliexpress, heb je ook genoeg gekke varianten van! Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.

Op zoek naar iets anders?

Tips

Vermoeide ogen? Zo dim je het scherm van[...]

28 februari 2019
Tips

Laad je iPhone niet meer op? Dit zijn de[...]

27 februari 2019
Tips

Zo maak je een hotspot met je telefoon

15 maart 2019