Weatherpro App: professionele informatie

0
Weatherpro is een zeer overzichtelijke app en bevat veel aanvullende en gedetailleerde informatie. De naam Weatherpro dankt de app aan de vele weerprofessionals die aan de ontwikkeling van deze app meewerkten. Wereldwijd biedt het weerberichten voor meer dan twee miljoen locaties.

Altijd goed geïnformeerd de deur uit

De overzichtelijke schermindeling geeft je direct inzage in de weersverwachting voor de komende zeven dagen, aangeduid in blokken van drie uur. Zo zie je in één oogopslag of het zonnetje vanmiddag ook nog schijnt of dat het slechts van korte duur is. De weersverwachting geeft je een overzicht van de minimum en maximum temperaturen, het aantal zonuren, de kans op neerslag in procenten en millimeters, de gevoelstemperatuur, de windrichting en windsnelheid. De satellietbeelden tonen eventuele bewolking en dankzij de geanimeerde radarbeelden krijg je ook een beeld van de eventuele neerslag die deze bewolking met zich mee brengt. Zo weet je direct of de paraplu thuis kan blijven, of juist niet. Voeg veelbezochte plaatsen aan je favorieten toe. Ook kan je natuurlijk je vakantiebestemming hieraan toevoegen. In dat geval is het premium abonnement van Weatherpro erg interessant. Een sportieve vakantie, wintersport of toch liever naar de zon? Het premium abonnement biedt voor sneeuwliefhebbers het actuele weerbericht in ruim negenhonderd ski resorts, met onder meer het aantal centimeters en de kwaliteit van de sneeuw, het aantal geopende pistes en nog veel meer. Voor zonaanbidders biedt de app naast de UV indicatie ook de watertemperaturen voor onder andere de Mediterrane en de Caribische Zee.

Handig en fraai

Gebruik de Live Wallpaper om het actuele weer direct op je beeldscherm te bekijken. Niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg mooi! Naast de vele genoemde functies en mogelijkheden zijn er tevens nog widgets beschikbaar en krijg je waarschuwingen voor extreme weersituaties. Een zeer uitgebreide app die zeker niet mag ontbreken op jouw smartphone!

Plus- en minpunten

  • Voorspellingen wereldwijd.
  • Zeer gedetailleerd.
  • Geen advertenties.
  • Extra opties tegen betaling.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
104 MB
Ontwikkelaar
MeteoGroup
Prijs
€ 0,99

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0