Weather Channel App: voorspel het onvoorspelbare

0
Weather Channel promote hun app als de meest gedownloade weer-app ter wereld. En dit is zeker geloofwaardig als je de uitgebreide features van de app bekijkt: betrouwbare voorspellingen, interactieve radar en realtime regenmeldingen. Laat je plannen nooit meer (onverwacht) verregenen met deze accurate app. Ontvang de weersvoorspellingen van jouw locatie en bereid je elke dag voor op het weer met uitgebreide rapporten en kaarten. De app biedt alle weersinformatie die je maar nodig hebt om elke dag het druilerige Nederlandse weer te trotseren.

Uitgebreide weersvoorspelling opties

Bekijk in één oogopslag de huidige weercondities van jouw locatie. Ben je graag op de hoogte van het weer op meerdere locaties? Voeg dan verschillende steden toe. Plan je een romantisch uitje met je lover? Wees er dan zeker van dat die picknick in het park door kan gaan. Krijg gedetailleerde informatie over zonsondergang tijden, windsnelheid, pollen levels, de sterkte van de UV stralen, de aanwezigheid van muggen en nog veel meer. Ben je een fanatieke renner? Er is zelfs een “running” optie die laat zien of het weer vandaag, morgen of deze week goed genoeg zal zijn voor je renplezier. Zo kun je je renschema aanpassen op het weer.

Wees ruim van te voren op de hoogte

De Weather Channel app biedt een nauwkeurig persoonlijk weerbericht die je helpt met het plannen van je leven tot maar liefst twee weken van te voren, met handige uur- en dag voorspellingen, die je ook kunt bekijken op verschillende locaties. Ga je dus over één week op vakantie naar Spanje? Verheug je dan alvast op het lekkere weer daar met de uitgebreide weersvoorspellingen.

Ontvang handige meldingen

Blijf droog (en veilig) dankzij de ernstige stormwaarschuwingen en veiligheidstips: van zware stormen tot onweer. Ontvang live waarschuwingen en deskundig veiligheidsadvies. Hoe zwaar het ook zal gaan stormen, zo ben je altijd goed voorbereid. Heb je last van hooikoorts? Ontvang dan het pollen alert met een handig medisch advies om die niesbuien en rode ogen tegen te gaan.

Plus- en minpunten

  • Ontvang waarschuwingen over noodweer.
  • Het weerbericht is erg accuraat.
  • Specifieke informatie voor je locatie.
  • Vraagt om iets te veel updates.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
183 MB
Ontwikkelaar
The Weather Channel
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0