CARROT Weather: de brutale weerapp

0
Er zijn tegenwoordig genoeg apps die het weer voor je kunnen voorspellen. De standaard apps van Samsung en Apple kunnen uitkomst bieden, maar ook apps als Weeronline en Buienradar doen wat gevraagd wordt. CARROT Weather geeft echter een compleet nieuwe dimensie aan het voorspellen van het weer. Waarom je deze app moet hebben, ondanks dat deze € 5,49 kost? Dat vertellen we je nu!

Uitgebreide app

Wat natuurlijk het belangrijkste is aan een weerapp, is dat deze erg uitgebreid is en prima werkt. Het voorspellen van het weer doet de app erg nauwkeurig, maar daarnaast is er ook erg veel informatie beschikbaar in de app. Het is namelijk ook mogelijk om bijvoorbeeld de gevoelstemperatuur, de zonnestand en de luchtvochtigheid te zien. Dit in tegenstelling tot veel andere weerapps. Daarbij is de weergave ook erg goed. Erg wordt geen gebruik gemaakt van een hoop poespas, maar de informatie die relevant is wordt op een simpele manier weergegeven. Hierdoor hoef je niet door de app te scrollen om informatie voor jou beschikbaar te maken, maar dit is weergegeven in een mooi overzicht.

Ludieke informatie

De informatie die je uit de app krijgt, is op een bijzondere manier vormgegeven. De app staat namelijk ook wel bekend als de chagrijnige weerapp. Er wordt bijvoorbeeld niet alleen aangegeven dat het gaat regenen, maar de app wenst je daarbij ook veel succes als je door de regen naar je werk moet bijvoorbeeld. Hierdoor heeft de app een ludiek en onderscheidend element ten opzichte van de concurrentie. Hoewel de app dus € 5,49 kost, is dit het dubbel en dwars waard. Zoals gezegd wordt er veel informatie gegeven op een simpele manier. Het ludieke aspect is daarnaast erg verfrissend en uniek.

Plus- en minpunten

  • Erg uitgebreid.
  • Ludieke manier weer voorspellen.
  • Prijzige app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
277,3 MB
Ontwikkelaar
Grailr RCC
Prijs
€ 5,49

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0