Yahoo Weather App: overzichtelijk en accuraat

0
De Yahoo Weather app was in 2013 de winnaar van de Apple Design Award. De app is grafisch mooi vorm gegeven en beschikt over de meest mooie en uiteenlopende weerfoto’s. Leuk detail is dat de foto’s in deze app allemaal van gebruikers zijn. Heb je dus één of meerdere mooie weerfoto’s die je graag wilt delen? Dat kan door jouw foto’s naar http://www.flickr.com/projectweather te sturen.

Zeer uitgebreide weersinformatie

Het startscherm bevat alle uitgebreide weersinformatie over jouw locatie. Zo zie je in één oogopslag de huidige temperatuur, de verwachte maximum en minimum temperatuur, de tijd en het huidige weer. Veeg horizontaal of verticaal over je beeldscherm voor nog veel meer gedetailleerde informatie. Veeg je horizontaal, dan zie je de voorspellingen van andere plaatsen of steden. Voeg hier zelf ook je favoriete bestemmingen aan toe. Veeg je verticaal, dan zie je direct een voorspelling voor de komende uren, per uur aangeduid met temperatuur. Daaronder de verwachting voor de komende week en mocht je nog verder vooruit willen kijken, dan kies je voor de 10-daagse voorspelling. Details als gevoelstemperatuur, luchtvochtigheid, zicht en UV index worden hier direct onder vermeld. Scroll nog verder omlaag voor een actuele weerkaart, de huidige neerslagverwachting per dagdeel, de windsnelheid, de windrichting en de luchtdruk. Tot slot vind je helemaal onder aan de pagina de tijden van zonsopgang en zonsondergang.

Nooit meer verrast worden door het weer

Geniet je lekker van een zonvakantie? Deel een screenshot van jouw zonovergoten bestemming direct met de app, bijvoorbeeld via Whatsapp of Facebook. De Yahoo Weather app beschikt over schitterende afbeeldingen en nuttige informatie. Waar je ook naar toe reist, dankzij deze app laat jij je door het weer niet meer verrassen!

Plus- en minpunten

  • In vrijwel alle talen beschikbaar.
  • Zeer gedetailleerd.
  • Bevat reclame.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
146,6 MB
Ontwikkelaar
Yahoo! Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0