OneDrop App: Vergeet nooit meer je medicijn

0
Mensen die dagelijks medicijnen slikken of bijvoorbeeld diabetes patiënt zijn herkennen het vast. Ze moeten op een vast tijdstip de medicijnen innemen, maar door dagelijkse bezigheden kan dit nog wel eens vergeten worden. Hier komt de OneDrop app om de hoek kijken. Deze app stelt je namelijk in staat om herinneringen in te stellen. Hierdoor zul je nooit meer je medicijnen vergeten.

Track de suikerspiegel en medicijnen met OneDrop

Naast het tracken van medicijnen, geeft de OneDrop app je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om de hoeveelheid suikers, je maaltijden of zelfs je activiteiten te tracken. Voor mensen met suikerziekte kan het bijvoorbeeld handig zijn om bij te houden hoeveel suikers er dagelijks ingenomen worden. De app van OneDrop geeft je hier door mogelijkheid toe. Als bijkomend voordeel kun je dit synchroniseren met bijvoorbeeld de Gezondheid app op je iPhone. Hierdoor heb je zowel in de app van OneDrop als in de Gezondheidsapp een overzicht van je huidige gezondheidstoestand. Door middel van reminders kun je bijvoorbeeld instellen dat je medicijnen moet nemen of dat je wat moet eten. De hoeveelheid suikers die er in de maaltijd zitten, kun je vervolgens invoeren, zodat deze in zowel de OneDrop app als de Gezondheidsapp zichtbaar zijn.

Apotheken

Ook apotheken zijn erg te spreken over de app. Vooral voor ouderen kan het soms erg lastig zijn om op dagelijkse basis op een vast tijdstip medicijnen toe te dienen. Hier biedt de OneDrop app een uitstekende uitkomst. Voor nu doet de app echter precies waar het voor gemaakt is. Wij zouden deze dan ook zeker aanraden voor mensen die medicijnen moeten nemen of bewust maaltijden willen tracken. Een klein nadeel is hier dan wel weer dat je dit allemaal zelf moet invoeren. Het zou namelijk ideaal zijn wanneer een arts of dokter dit voor je kan doen. Dit zou een welkome toevoeging voro de app zijn.

Plus- en minpunten

  • Ideaal voor tracken van de suikerspiegel.
  • Synchronisatie met Gezondheidsapp.
  • Wordt aanbevolen door apotheken.
  • Afhankelijk van de persoon.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
170 MB
Ontwikkelaar
Informed Data Systems, Inc
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0