MyFitnessPal App: jouw elektronische personal trainer

0
Met de komst van apps zoals Instagram en Snapchat is ons schoonheidsideaal in een stroomversnelling terecht gekomen. Sportscholen hebben lange wachtlijsten en de sportvoeding lijkt voor de Nederlanders niet aan te slepen. Beginnen is makkelijk, maar ook voor fitness geldt: de aanhouder wint. Maar dat laatste blijkt in de praktijk voor velen lastig te zijn. Begeleiding is duur en een eenvoudige app met oefeningen biedt té weinig stimulance.

Een fitness app die uitkomst biedt

Vandaag de dag staat de appstore vol met fitness-apps die een uitweg bieden. Één van die apps is MyFitnessPal. Met deze fitness-app houd je zeer nauwkeurig je voortgang bij. Een voedingsdagboek voor iedere maaltijd en tussendoortje van de dag, een activiteitenlogboek voor elke verbrande calorie of die ene powerset. Deze app biedt je alle handvatten die je nodig hebt. Stel doelen als jouw ideale gewicht of hoe snel jij uiteindelijk die 10 kilometer wilt lopen, maar bovenal: enjoy the ride! Doordat je vanaf nu veel meer betrokken bent bij jouw voortgang en prestaties, zul je zien dat het sporten nog leuker wordt en je gemakkelijker af zal gaan.

Wissel recepten uit en deel alles met je vrienden

Fitness een individuele sport? Wel nee! Wissel recepten uit met je vrienden en sla ze op in de app van MyFitnessPal. Is de moed je even in de schoenen gezakt na dat weekendje feesten en slecht eten? De door jou opgebouwde fitness community in MyFitnessPal biedt steun. Het is vaak dat laatste zetje dat ervoor zorgt dat jij uiteindelijk tóch naar de sportschool gaat. Voorzien van advies en tips van diezelfde community, ben jij klaar om je doelen te behalen en je beter te voelen dan ooit. En last but not least beschikt deze app over een ingebouwde onlinewinkel van het populaire sportmerk UnderArmour. Grootheden als wereldkampioen boksen Anthony Joshua en voetballer Memphis Depay zijn het gezicht van UnderArmour en verwelkomen jou in de wereld van sport en gezondheid. Dus ben jij op zoek naar een complete fitness app jouw fitnessprestaties naar een hoger niveau tilt? Dan heb je aan MyFitnessPal als personal trainer in broekzakformaat een hele goede.

Plus- en minpunten

  • Handig dagboek voeding & training.
  • Heel gedetailleerd.
  • Vergt enige toewijding.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
109,7 MB
Ontwikkelaar
MyFitnessPal LLC
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0