Baby Story App: creëer de mooiste herinneringen

0
Met de Baby Story app creëer je de mooiste herinneringen voor later! Wat is nou mooier dan een nieuw leven dat groeit? Leg deze bijzondere momenten vast en maak ze nog mooier met deze app. Personaliseer foto’s in slechts enkele seconden dankzij de vele stickers in diverse categorieën. Of je nu zwanger bent, of je kindje al geboren is, iedere mijlpaal leg je vanaf nu vast met Baby Story.

Je eigen foto studio met de baby story app

Vanaf het moment dat je zwanger bent kan je jouw verhaal en dat van jouw baby vast gaan leggen. Maak iedere maand een foto van jouw groeiende buik en voeg er een speciale buiksticker aan toe. Selecteer jouw mijlpaal uit de stickers en plaats deze over jouw buik op de foto. De sticker is op maat bij te snijden zodat deze precies past. Heb je nog aan niemand vertelt dat je zwanger bent en wil je het wereldkundig maken? Ook daarvoor leent deze app zich uitstekend! Kondig jouw zwangerschap op een bijzondere manier aan. Met de Baby Story app beschik je over een eigen foto studio en kan je jouw foto precies naar jouw wensen creëren. Gebruik één van de vele filters of voeg zelf een tekst toe, je hebt de keus uit verschillende lettertypen. Ook als jouw kindje al geboren is maak je de prachtigste creaties. De stickers zijn er in vele verschillende thema’s zoals verjaardagen, surprise, teksten voor iedere dag, kerstmis, new born en nog veel meer. Een aantal thema’s krijg je gratis, enkele zijn in-app te koop voor een klein bedrag. Voor € 7.99 ontvang je het totaalpakket en zijn alle stickers ontgrendelt.

Eenvoudig opslaan en delen

Ben je tevreden met jouw creatie? Sla deze dan op in de app of in de fotobibliotheek op jouw telefoon. Via de app kan je jouw foto’s direct delen op Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp of per e-mail. Ontdek alle mogelijkheden van deze leuke app is en maak de mooiste creaties voor nu en later!

Plus- en minpunten

  • Zeer makkelijk in gebruik.
  • Veel creatieve mogelijkheden.
  • Gedeelte stickers tegen betaling.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
144,6 MB
Ontwikkelaar
Pixo Incorporation
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0