Facetune App: creëer de meest perfecte selfie

1
Facetune is een applicatie die de helpende hand kan bieden bij het maken van de perfecte foto. Wil je moedervlekken of sproeten wegwerken of juist wittere tanden creëren, dan is deze app de ideale oplossing. Dankzij de applicatie zal elke selfie nu nog net ietsje beter zijn dan de vorige.

Succesvolle app

De applicatie Facetune werd wereldwijd goed ontvangen. In de categorie 'foto en video apps' bereikte het zelfs de nummer één positie in meer dan honderdtwintig landen. En ook de New York Times kwam met een prachtige recensie. Volgens het bekende mediakanaal kan iedereen er nu op zijn Hollywood-best uitzien.

Tune jouw gezicht

Fotoshoppen is allang geen taboe meer, vrijwel iedereen doet het. Nu kan je ook met foto's die gemaakt zijn op de smartphone aan de slag via de Facetune app. Zoals de naam van de applicatie al verklapt, krijgen de gebruikers de kans om zichzelf te tunen, om zo een perfecte huid, een witte lach en omhoog wijzende mondhoeken bij zichzelf te editen.

Veel mogelijkheden

De Facetune-app biedt gebruikers heel veel mogelijkheden. Sla alleen niet door, want straks kan je jezelf niet meer terug herkennen. Tanden witter maken, een glimlach verbreden, puistjes wegwerken, grijze haren laten verdwijnen en zelfs de kleur van je ogen aanpassen, het is nog maar een kleine greep uit de eindeloze mogelijkheden van deze applicatie. Een cosmetische ingreep is duur, deze applicatie is juist spotgoedkoop.

Omgeving veranderen

Mocht je tevreden zijn over jezelf (wat je hopelijk ook gewoon bent!), maar valt de omgeving nog een beetje tegen? Verander deze dan ook simpel in de app. Hiervoor staan verschillende filters, achtergronden en lichteffecten klaar. Een in eerste instantie mislukte foto kan zo toch nog veranderen in een klein kunstwerkje!

Plus- en minpunten

  • Perfectioneer elke foto.
  • Ruime keuze aan filters.
  • Maak je tanden witter.
  • Betaalde applicatie.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
62,9 MB
Ontwikkelaar
Lightricks Ltd.
Prijs
€3,99 - €4,49

Waar wacht je nog op?!

4 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Antonio 09/11/2020 Reactie van App.nl!
Super app
Fantastisch Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.