Blog afbeelding

Smartphones

GELEKT: Zo gaat de iPhone 11 eruit zien

15 mei 2019

Geruchten gaan alle langere tijd rond dat er in september een nieuwe iPhone op de markt zal komen. Hoe de telefoon gaat heten blijft voor nu nog een mysterie, dus noemen we de telefoons voor het gemak de iPhone 11. Het gerucht is dat de nieuwe smartphone de iPhone XI gaat heten, omdat XI natuurlijk 11 betekent in het Latijns. Vooralsnog zijn dit geruchten. Over het design van de telefoon zijn echter nu meer juicy details uitgelekt. Kijk met ons mee!

Iphone 11 design

Op Instagram en Twitter gaan verschillende afbeeldingen rond van de iPhone 11. Bij het zien van de afbeeldingen valt gelijk één groot ding op: de nieuwe iPhone schijnt op de achterkant maar liefst drie (!) camera’s te hebben. De smartphone zal naar verluid over twee 14-mexapixel camera’s beschikken. Verder zal de nieuwe iPhone een 20-megapixel (!) frontcamera krijgen, wat natuurlijk ideaal is voor de selfie-makers onder ons. De derde camera zou een ultragroothoeklens zijn, wat voor een verbeterde zoom zou zorgen. We zijn enthousiast!

 


Geruchten iPhone 11: waar of niet?

Natuurlijk zijn dit allemaal geruchten van kenners van Apple, maar de afgelopen jaren bleken zij grotendeels toch echt gelijk te hebben. Als deze geruchten waar zijn, dan zal deze telefoon zich natuurlijk ontzettend onderscheiden van andere telefoons, wat een enorm goede zet zal zijn van Apple. Apple heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten, dus helaas moeten we nog een paar maanden wachten voordat we alle details zeker weten. Als er meer informatie beschikbaar is, houden we je natuurlijk op de hoogte!

Ben jij van plan om de iPhone 11 te kopen?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Thom 15/05/2019
Iphone 11
Als de telefoon niet 1000+ euro is (wat denk ik wel zo is) wil ik hem echt wel denk ik, ben toch nog ecth een Apple fan Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Reacties laden [1]
Rick16/05/2019
Iphone 11
Das het geld echt niet waard, nooit niet :'D Beter samsung of huawei

Op zoek naar iets anders?

Tips

Maak snel ruimte vrij op je smartphone m[...]

04 april 2019
Overig

De gekste telefoon accessoires op AliExp[...]

27 februari 2019
Smartphones

Zeven verborgen functies op de iPhone X

26 februari 2019