Blog afbeelding

Apps

GTST Meerdijk app oplossing: bestaat de app nog?

27 februari 2019

Iedereen heeft weleens van Goede Tijden Slechte Tijden, kortweg GTST, gehoord. De Nederlandse serie, die al sinds 1990 elke werkdag op televisie wordt uitgezonden, trekt dagelijks vrijwel standaard 1 miljoen bezoekers naar RTL. Wat eigenlijk alleen de echte fans weten, is dat er ook een app van GTST bestond; de GTST Meerdijk app. Hiermee is die vraag ook direct beantwoordt. De app bestaat namelijk niet meer. Wat was functie van de app precies is en wat waren voordelen? Dat leggen we je in dit artikel uit!

Vragen, antwoorden en GTST oplossingen

Ten eerste was de app beschikbaar voor zowel iOS als Android, waarmee het een breed publiek aansprak. De app was gericht op de diehard fans van het programma, die door het gebruik van de app eerder informatie kregen over nieuwe ontwikkelingen in het programma. Het grote voordeel van de app was dat deze parallel liep aan de serie, waarmee de ontwikkelaars getracht hebben de fans nog meer aan het programma te binden. Veel fans zochten dan ook vaak naar een oplossing voor een vraag die ze niet wisten.

Helaas is de GTST Meerdijk app ondertussen al een tijdje offline gehaald vanwege tegenvallende resultaten. Eind 2016 werd de content al steeds minder bekeken. Begin 2017 heeft men nog getracht de app nieuw leven in te blazen door een nieuwe verhaallijn te introduceren. Deze leek echter sterk op een verhaallijn die eerder werd gebruikt, waardoor veel fans alsnog afhaakte. Uiteindelijk hebben de ontwikkelaars daarom besloten de GTST Meerdijk app uit de lucht te halen. Maar maak je geen zorgen, de serie bestaat nog steeds! En RTL heeft een nieuwe oplossing gevonden.

Weet jij nog hoe de app eruit zag? RTL Boulevard liet hieronder in 2016 zien hoe de app toen werd gelanceerd. Hopelijk komt de app snel terug!

Vooruitkijken met Videoland of RTL

Nu het via de GTST Meerdijk app niet meer mogelijk is om alvast verhaallijnen en personages te achterhalen die nog op televisie moeten verschijnen, wat onderscheidt de diehard fans dan van de gewone fans? Hier hebben de producers van GTST een oplossing voor gevonden. Het is via de RTL XL app en Videoland namelijk mogelijk om de serie vooruit te kijken! Maar hoe gaat dit dan in zijn werk?

Allereerst is het dan belangrijk om in het bezit te zijn van een account van Videoland of RTL. Aangezien deze diensten beide van RTL afkomstig zijn, heb je hier maar één account voor nodig. Via RTL is het nu zelfs mogelijk om de eerste twee weken gratis gebruik te maken van de service. Ben je hierin geïnteresseerd? Volg dan deze link!

Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, kun je gebruik maken van zowel het terugkijken van programma’s via RTL als het kijken van series. Dit is dan ook hét grote voordeel. Voor € 8,99 kun je gebruik maken van de dienst, die je vervolgens een groot assortiment aan films en series geeft. Hier valt dus ook de serie van GTST onder. Dit geeft de echte fans de mogelijkheid om afleveringen vooruit te kijken, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van het grote aanbod aan films en series.

Welk personage uit de serie is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties!

Mis jij de Meerdijk app?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Selina 24/06/2020
Ik mis de gtst app
Ik wil heel graag dat de app terug komt ik ben een hele grote fan en ik wil jullie helpen met jullie mysteries oplossen Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.

Op zoek naar iets anders?

Smartphones

Zeven verborgen functies op de iPhone X

26 februari 2019
Tips

Zo maak je een hotspot met je telefoon

15 maart 2019
Overig

De gekste telefoon accessoires op AliExp[...]

27 februari 2019