Kruidvat App: veel voordelen en aanbiedingen

1
Voor alledaagse artikelen kan je goed terecht bij het Kruidvat. Deze drogisterij is gevestigd door heel Nederland, België en zelfs in Frankrijk. Tegenwoordig kunnen aankopen ook gemakkelijk worden gedaan met de Kruidvat app en kan er gebruik worden gemaakt van heel veel voordelen! Bekijk hieronder wat je kan verwachten van deze handige app:

Producten bestellen

De Kruidvat app biedt gebruikers de kans om snel en makkelijk online te shoppen. Bestellingen worden snel thuisbezorgd, maar kunnen ook de volgende dag al opgehaald worden in de winkel. Hierdoor ben je er zeker van dat het desbetreffende artikel aanwezig zal zijn in de vestiging.

Kruidvat voordeelkaart

Iedereen kan punten sparen bij Kruidvat, hiervoor heb je alleen een voordeelkaart nodig. Deze kan bij de kassa worden aangevraagd of er kan een account worden aangemaakt in de app. In de applicatie zal je de voordeelkaart altijd direct bij de hand hebben en kan deze meteen worden gescand. Deze punten kunnen worden omgewisseld voor gratis producten of kortingen op artikelen. Daarnaast is het mogelijk om in de app gelijk te bekijken wat jouw puntensaldo is.

Extra aanbiedingen

In de Kruidvat app staan ook regelmatig extra persoonlijke aanbiedingen voor de gebruikers klaar. Deze aanbiedingen moeten wel nog even geactiveerd worden, dit kan met één simpele klik. Alle overige aanbiedingen kunnen bekeken worden in de online folder van het Kruidvat, deze staat natuurlijk ook in de app.

Navigeren

Navigeren in de applicatie kan op twee manieren. Navigeer met vinger of doe dit met je stem. Beide mogelijkheden zijn bijzonder gemakkelijk. Kruidvat plaatst ook met enige regelmaat vlogs op de app, welke ook leuk zijn om zo af en toe eens te bekijken.

Plus- en minpunten

  • Verzamel punten met de voordeelkaart.
  • Ontvang exclusieve aanbiedingen.
  • Plaats bestellingen via de applicatie.
  • Neemt veel MB's in beslag.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
197,2 MB
Ontwikkelaar
Kruidvat Retail BV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

2 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Bas 08/11/2020 Reactie van App.nl!
Onhandig
Heel onhandig dat de app alleen verticaal is op de ipad Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.