Lovoo app review: betrouwbaar of nep?

1
Lovoo is een app waar je gemakkelijk nieuwe mensen kunt leren kennen met dezelfde interesses als jij. De Lovoo app heeft in Nederland een snelle start gemaakt en zit waarschijnlijk al op zo’n 800.000 gebruikers in Nederland. Lovoo is gratis in de Play store en iTunes beschikbaar en kan ook op uw tablet worden gebruikt. Lovoo is een grote concurrent van de bekende app Tinder en volgens vele gebruikers fijner in gebruik.

Oprichters Lovoo

Lovoo is opgericht door een Duitse onderneming. Lovoo is helemaal veilig en de enige gegevens die ze gebruiken zijn voor het optimaliseren van het aanbod van leden bij jou in de buurt. Wanneer je de App dan ook installeert op je telefoon of tablet dien je hiermee akkoord te gaan. Op dit moment is er nog weinig bekend over de nep profielen waar veel mensen last van hebben op de Tinder app. Lovoo zou een speciaal systeem hebben om spammers en nep profielen te kunnen detecteren en kan deze dan gemakkelijk verwijderen.

Lid worden en inloggen Lovoo

Lovoo is voor jong en oud erg leuk om te gebruiken, wanneer je op zoek bent naar liefde kom je al in aanmerking voor deze dating-app en het is dan ook een kwestie van aanmelden om direct aan de slag te gaan. Aanmelden voor Lovoo kan via facebook maar dit is niet verplicht. Je kunt namelijk ook met je e-mailadres, naam en geboortedatum aanmelden. Eenmaal gratis aangemeld kun je direct bij jou in de buurt op zoek gaan naar andere leden die op zoek zijn naar een date. Dit kan via de lovoo chat.

Wat zijn de kosten van de Lovoo app?

De app en de registratie is helemaal gratis. Voor sommige functionaliteiten dient wel betaald te worden en dit gaat dan vervolgens in de vorm van credits. Hieronder vind je een overzicht van alle betaalde functionaliteiten. Je bent niet verplicht om credits te kopen want je kunt de app gewoon gebruiken zonder credits!
 • 300 credits voor 3,99 euro
 • 55 credits voor 5,99 euro
 • 2500 credits voor 16,99 euro
 • 8000 credits voor 33,99 euro
Je kunt er ook voor kiezen om een VIP abonnement te nemen. De kosten hiervan variëren van 6,99 euro tot en met 24,99 euro.

Uitschrijven op Lovoo

Wanneer je je date hebt gevonden of gewoon geen gebruik meer wilt maken van Lovoo kun je je profiel verwijderen. Alleen de app van je toestel verwijderen zal niet werken, je profiel blijft nog steeds zichtbaar voor andere leden. Wil je je profiel verwijderen dan dien je ingelogd te zijn, wanneer je bij account instellingen kijkt zult je de mogelijkheid vinden om de app te verwijderen!

Is Lovoo nep of betrouwbaar?

Onze ervaring met Lovoo is positief. We zouden de app gewoon als betrouwbaar omschrijven, er is niks neps aan. Blijf wel altijd voorzichtig met dating apps, spreek bijvoorbeeld af op een publieke plek en volg je intuïtie!

Plus- en minpunten

 • Gratis dating app met veel gebruikers.
 • Gemakkelijk te gebruiken.
 • Veel leuke functionaliteiten niet gratis.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
17+
Downloadgrootte
281,3 MB
Ontwikkelaar
LOVOO GmbH apps
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4 van de 5
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Sandra 09/08/2019 Reactie van App.nl!
Goeie app
Prima app, gebruik 'm al een tijdje zitten leuke mensen op! Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.