Procreate Pocket App: designstudio in pocketformaat

0
Je kunt voor deze bijzondere design app maar beter even gaan zitten, want hij is zeker de moeite waard! Procreate Pocket is dé Apple Design Award winnaar van 2018. Daarmee weet je dat je wat goeds in handen hebt. Een compleet eigen teken- en schilder studio voor de creatieve geesten, die hier zowel professioneel als privé gebruik van willen maken. Met ontelbare mogelijkheden voor het creëren van de meest adembenemende kunstwerken.

Alle focus op jouw ontwerp

Procreate Pocket is zo ontworpen dat jij je zoveel mogelijk op het ontwerpen en creëren kunt focussen. Ga direct van start door een afbeelding uit de galerij te kiezen of kies voor een leeg canvas voor een geheel eigen ontwerp. Schilder prachtige illustraties in zeer hoge resolutie met één van de vele verschillende penselen. De hoge resolutie zorgt ervoor dat jouw kunstwerken er op elke gewenste grootte fantastisch uitzien en je deze met een gerust hart kunt uitprinten op groot formaat. Met maar liefst honderdzesendertig verschillende penselen is de keuze werkelijk reuze te noemen! Maar je kunt nog een stapje verder gaan, doordat iedere penseel nog eens over vijftig handmatig in te stellen opties beschikt. Gebruik virtuele olieverf, houtskool of bijvoorbeeld HB potlood. Verscherp, vervaag, vergroot, verklein, ontdek alle mogelijkheden. De toolbar is expres zo klein mogelijk gehouden. Tik je scherm meermaals met je vinger aan voor verschillende opties als ongedaan maken of herstellen. Dankzij het constante auto-save worden je ontwerpen regelmatig opgeslagen en raak je nooit meer iets kwijt.

Leef je uit en deel je ontwerp

Teken met Procreate Pocket waar en wanneer je maar wilt en deel jouw werk op Facebook of Twitter. Of exporteer naar bijvoorbeeld AirDrop, iCloud, Google Drive of Dropbox. Tekenen met Procreate Pocket gaat eenvoudig, vloeiend en snel, maar is bovenal ontzettend leuk! Wat ga jij creëren?

Plus- en minpunten

  • Zeer gemakkelijk in gebruik.
  • Professioneel uiterlijk.
  • Ontelbare design mogelijkheden.
  • Niet beschikbaar voor Play Store.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
Alle leeftijden
Downloadgrootte
186,5 MB
Ontwikkelaar
Savage Interactive Pty Ltd.
Prijs
€ 5,49

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0