Soundcloud App: muziek van garagebands tot supersterren

1
SoundCloud is een muziekstreamingservice met meer dan 150 miljoen nummers; drie keer meer dan Apple Music. In SoundCloud vind je niet alleen artiesten die al jaren bovenaan de hitlijsten staan, maar ook de obscure band van je overbuurjongen, of de hardwerkende singer/songwriter die volgende week haar grote doorbraak beleeft. Met SoundCloud zit je altijd midden in de muziek.

Drie verschillende niveaus om te luisteren

SoundCloud is opgedeeld in een aantal verschillende ervaringen. Het eerste niveau is SoundCloud Free, wat gratis is. Hierbij heb je toegang tot 120 miljoen verschillende tracks en alle voordelen van een muziekapp. Zo vindt SoundCloud nieuwe nummers voor je aan de hand van je bestaande voorkeuren, maak je afspeellijstjes waarin je favoriete nummers samenkomen en deel je je muziek met vrienden. Voor een bedrag van € 7,99 per maand heb je toegang tot dezelfde nummers, maar heb je geen reclame meer, kun je je collectie ook offline halen en ondersteun je de artiesten bovendien, omdat een percentage van de opbrengst van SoundCloud naar de artiesten gaat. Met het laatste abonnement (€ 12,99 per maand) krijg je toegang tot de complete collectie van SoundCloud, met 150 miljoen tracks. Hier horen ook de supersterren en bekende Indie-records bij. Hier heb je ook geen reclame en bovendien download je al je tracks naar je telefoon, zodat je altijd toegang hebt tot je eigen collectie.

Voor muzikanten

Voor makers van muziek is SoundCloud de beste manier om je muziek te uploaden en te zien hoe je nieuwste tracks bevallen. Fans kunnen reageren op jouw nummers en met de app ga je een gesprek aan. Ook zie je precies de statistieken voor iedere track.

Plus- en minpunten

  • Meer dan 150 miljoen nummers.
  • Vind ook je obscure artiesten.
  • Bekende artiesten alleen voor hoogste niveau.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
125 MB
Ontwikkelaar
SoundCloud Ltd.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Thijs de Groot 04/09/2019 Reactie van App.nl!
Super goede App
Ik vind de app super goed werken en ik vind het een pluspunt dat je je telefoon uit kunt doen en dat muziek alsnog doorgaat maar het enige minpunt is dat je niet elke muziek kunt luisteren. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.