SoundHound App: vind je nieuwe favoriete liedje

0
Wie weleens naar muziek heeft geluisterd, kent dat gevoel: je een liedje bijna herinneren, maar net niet precies genoeg. Hoe vind je zo’n nummer dan terug? Het antwoord is simpel: met SoundHound. SoundHound geeft je heel veel verschillende manieren om je favoriete liedjes terug te vinden of een nieuwe favoriet te ontdekken.

Allerlei manieren om je liedje te vinden

De snelste manier om erachter te komen naar welk liedje je op zoek bent, is door SoundHound naar het nummer te laten luisteren. Binnen enkele seconden komt de app op de proppen met de artiest, de titel van het nummer en de songteksten. De songteksten volgen het lied bovendien, zodat je altijd makkelijk kunt meezingen. Dit is de app die iedereen nodig heeft die weleens met een haarborstel staat te zingen. Doordat je de app ook met je stem kunt bedienen, zing je net zo makkelijk mee als je je handen inderdaad vol hebt met het borstelen van je haar. Een andere manier waarop je SoundHound laat zoeken, is door zelf (een deel van) het nummer te zingen of te neuriën als je de tekst niet kent. Zo gauw je het nummer gevonden hebt, klik je meteen door naar Spotify of Apple Music om het te kopen, te downloaden, of aan een afspeellijst toe te voegen

Meer dan alleen het liedje zelf

Mocht je nog op andere manieren op zoek willen naar een bepaald nummer, dan struin je in de app ook heel makkelijk door de hitlijsten. Er zijn verschillende afspeellijsten en hitlijsten die precies in de gaten houden wat waar populair is en welke artiesten zoal zijn uitgekomen met nieuwe nummers. De app heeft ook allerlei informatie over je favoriete artiesten, van verjaardagen tot uitgebreide biografieën die je meer vertellen over de artiest.

Plus- en minpunten

  • Vind snel wat er nu op de radio is.
  • Met slimme songteksten.
  • Erg gericht op de VS.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
9+
Downloadgrootte
104 MB
Ontwikkelaar
SoundHound, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0