Spotify App: altijd en overal je favoriete nummers

1
Spotify is een van de grootste online muziekdiensten. Met Spotify luister je op ieder moment van de dag naar je favoriete nummers en artiesten. In een catalogus vol muziek waar maar weinig concurrenten in mee komen, heb je met Spotify toegang tot eigenlijk ieder nummer waar je maar aan kunt denken. Door de unieke afspeellijsten die je ook gemakkelijk met anderen deelt, is Spotify bovendien de meest sociale muziekservice die er is.

Muziek luisteren en delen

Het belangrijkste van een muziekapp is natuurlijk dat er genoeg muziek te vinden is. Met Spotify heb je toegang tot een gigantische bibliotheek aan muziek. Zoek op titel, artiest of album en krijg persoonlijke aanbevelingen gebaseerd op waar je naar luistert. Ontdek nieuwe artiesten en deel ze met vrienden. Dat delen is bovendien een belangrijk onderdeel van Spotify. Muziek is bij uitstek een sociale interesse en met Spotify is het heel makkelijk om iedereen onderdeel te maken van waar jij naar luistert. Omdat de gratis versie van Spotify ook alle artiesten heeft, kan iemand waarmee je een nummer deelt, gelijk meeluisteren. Een andere manier om muziek te delen is door een afspeellijst te maken die helemaal bij jou past. Op die manier mix je je hele muzikale smaak door elkaar in één lange lijst. Of je maakt een lijst die past bij een bepaald moment. Doordat je de afspeellijsten ook kunt delen, heb je altijd een lijst voor het juiste moment. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een afspeellijst voor te vinden.

Spotify Premium

Voor een bedrag van net geen € 13 per maand heb je de premium versie van Spotify. Hiermee luister je niet alleen naar je favoriete artiesten in de hoogste geluidskwaliteit, maar download je de muziek ook op je telefoon. En in tegenstelling tot de gewone Spotify, mag je in Premium altijd een nummer overslaan en hoef je nooit naar advertenties te luisteren.

Plus- en minpunten

  • Grootste online muziekdienst.
  • Grote keuze uit afspeellijsten.
  • Zonder Premium kan downloaden niet.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
164 MB
Ontwikkelaar
Spotify
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Joost 29/07/2019 Reactie van App.nl!
Leuk
Superhandig vooral als je Premium heb want dan kan je overal alle muziek luisteren en dat is echt super handig als je bijv op vakantie ga en heel ver moet rijden dan kan je gwn muziek luisteren Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.