Storytel App: keuze uit duizenden luisterboeken

0
Geen zin om een boek te lezen? Dan is een luisterboek een perfect alternatief! Bij Storytel kan je op elk moment van de dag luisteren naar meer dan vijfduizend verschillende Nederlandstalige en Engelstalige boeken. De Storytel app is alleen niet gratis, er moet namelijk wel een abonnement worden afgesloten. Losse boeken kopen kan helaas niet.

Abonnement delen

Als je regelmatig een luisterboek wil gaan beluisteren, dan is Storytel interessant. Een abonnement kost vijftien euro per maand. Overweeg echt of je wel voldoende gebruik zal gaan maken van het aanbod. Een andere mogelijkheid is om een abonnement te delen, zodat meerdere personen gebruik kunnen maken van de applicatie.

Gebruiksvriendelijke applicatie

Alle luisterboeken van Storytel kunnen beluisterd worden op de smartphone en tablet. Stream een boek naar je smartphone of sla een boek vooraf alvast op, zodat deze ook offline beschikbaar zal zijn. De laatste optie is vooral een aanrader voor wanneer je naar het buitenland gaat. Gebruikers kunnen een slaaptimer aanzetten, zodat een boek na een x aantal minuten vanzelf zal stoppen met afspelen. En dankzij de snelheid-regelaar kan een boek net iets langzamer of juist sneller worden voorgelezen.

Wie leest het boek voor?

Bij een luisterboek is het prettig om naar een fijne stem te luisteren, maar smaken verschillen. Bij Storytel zijn diverse voorlezers actief, deze hebben meerdere boeken ingesproken. Er kan gemakkelijk worden gekeken welke boeken een bepaalde voorlezer heeft ingesproken. Het is niet mogelijk om een andere stem te kiezen bij een luisterboek.

Gratis proefperiode

Een van de grote pluspunten aan Storytel is dat het gratis uitgeprobeerd kan worden. Nadat jouw inschrijving is geverifieerd, kan de applicatie veertien dagen lang kosteloos worden getest. Mocht Storytel toch niet aan de wensen voldoen, zeg dan wel op tijd op, want anders ben je na die twee weken een abonnee.

Plus- en minpunten

  • Deel een abonnement met andere.
  • Gratis proefperiode.
  • Pas de snelheid aan met de regelaar.
  • Geen losse boeken verkrijgbaar.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
34,8 MB
Ontwikkelaar
Storytel AB
Prijs
Betaald

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0