Blog afbeelding

Smartphones

Zo root je een Samsung Galaxy S9 / Galaxy S9 Plus smartphone

19 januari 2019

Dat het rooten van je android telefoon vele handige mogelijkheden biedt wisten we al. Het verwijderen van systeem-apps, handige backups maken, resolutie aanpassen en handig custom roms installeren maakt het hebben van root toch wel aantrekkelijk. De Samsung Galaxy S9 en de Galaxy s9 Plus zijn klaar om geroot te worden.

Een lid van een bekend forum heeft een manier gevonden om de toestellen te rooten zonder dat KNOX om de hoek komt kijken. Wij hebben de root methode vertaald en je kunt nu de Nederlandse handleiding van hoe root je je Samsung Galaxy S9 of Samsung Galaxy S9 Plus gebruiken om je telefoon zelf te rooten! Let op, er zitten altijd risico’s aan het rooten van je telefoon en het is dan ook op eigen risico deze uitleg te volgen!

Galaxy S9 / Galaxy S9 Plus rooten

Wanneer je je telefoon root krijgt je telefoon een soort van “admin” rechten waarmee je veel meer met je telefoon kunt dan zonder root. Zoek voor de grap maar eens op root in de Playstore en je zult al snel vele Apps tegen komen die handige toevoegingen aan je telefoon kunnen bieden. In Nederland is het toegestaan om je telefoon van root te voorzien en bij de meeste verzekeringen doen ze hier dan ook niet moeilijk over.

Hoe root ik mijn Galaxy S9 / S9 Plus?

Om je Samsung Galaxy s6 of de Edge variant te rooten is het sterk aan te raden om de handleiding te volgen op het dit forum Volg de handleiding stap voor stap om bugs en een kapot toestel te voorkomen! Dit forum houdt de laatste ontwikkelingen bij van verschillende smartphones en is voornamelijk geschreven door fanatieke Android-gebruikers. Als je besluit om jouw toestel te rooten, maak dan eerst een back-up van je belangrijke bestanden, voor het geval dat het mis gaat.

Wat vind jij ervan?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.

Op zoek naar iets anders?

Apps

Harry Potter spel komt vrijdag uit: wat [...]

19 juni 2019
Apps

AliExpress app: alles wat je moet weten

26 februari 2019
Apps

Welk Netflix abonnement past het beste b[...]

26 juni 2019