Adobe Illustrator App: de professionele tekenset

0
Adobe Illustrator is al jarenlang de meest gebruikte app voor grafisch ontwerpers die met digitale bestanden werken. Met de Adobe Illustrator app heeft iedereen nu toegang tot deze professionele set aan technieken, waardoor je digitale illustraties maakt, bewerkt en opslaat om er eventueel later mee aan de slag te gaan. Voor de digitale kunstenaar, de geavanceerde hobbyist of nieuwsgierige tekenaar is Adobe Illustrator de professionele app die je alles geeft wat je nodig hebt.

Creativiteit tot in de kleinste details

In de app zitten vijf verschillende penselen waarmee je tekent en die je helemaal naar jouw wensen aanpast. Of je nu begint met een leeg canvas of een bestaand project onderweg wilt aanpassen, door Adobe Illustrator te koppelen aan je Creative Cloud account (bijvoorbeeld je laptopversie van Adobe Illustrator of Photoshop) hoef je nooit meer te stoppen met tekenen. Adobe Illustrator Draw, zoals de app officieel heet, zorgt ervoor dat je jouw creativiteit combineert met de best beschikbare tools. Doordat inzoomen mogelijk is tot wel 64x, is je project tot in de kleinste details aan te passen. Met de beschikbare basisvormsjablonen helpt de app je bovendien met de meest voorkomende vormen. Verder zijn er allerlei andere details die de app gebruiksvriendelijk maken. Zo is het werken met lagen heel makkelijk en kun je bijvoorbeeld lagen tussen verschillende afbeeldingen slepen, zodat je verschillende afbeeldingen snel op gang helpt.

Klaar om te printen en ‘timelapses’

Als je tekening af is, geeft Adobe Illustrator je een aantal opties die je leven een stuk makkelijker maken. Allereerst is er dus de optie om je illustratie naar Photoshop of je desktopversie van Illustrator te sturen. Daarnaast maak je je afbeelding ook eenvoudig klaar om te printen en geeft de app je de optie om je tekenproces in de vorm van een time-lapse opnieuw af te spelen. Zo haal je nog meer uit je tekenen met Adobe Illustrator Draw.

Plus- en minpunten

  • Professionele tekensoftware als app.
  • Koppel aan Photoshop of Illustrator CC.
  • Lastig voor beginners.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
85 MB
Ontwikkelaar
Adobe Systems, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0