Adobe Photoshop Express App: online photoshoppen

1
Er zijn ontzettend veel verschillende apps te verkrijgen waarmee je foto’s snel kunt bewerken en een aantal apps waarmee je delen van de functionaliteit van Photoshop op je mobiel downloadt. Met de Photoshop Express app combineer je die elementen, door de kracht van Photoshop te gebruiken voor de functies die de meeste internetgebruikers nodig hebben.

Automatische effecten met Photoshop Express

Dat betekent dat de Photoshop Express app zich richt op elementen die je ook in andere apps veel tegenkomt, maar geavanceerdere functies laat liggen. Verwacht dus geen minutieus werk met kekke penselen, maar basale aanpassingen waarmee je jouw afbeeldingen helemaal klaar maakt om viral te gaan. In de praktijk betekent dat dat Photoshop Express een groot aantal automatische effecten heeft, zoals het automatisch optimaliseren van een afbeelding, 45 ingebouwde effecten waarmee je in één keer een veelgebruikt effect op je afbeelding toepast, snelle manieren om kleine oneffenheden weg te halen (rode ogen, vlekjes op de lens) en de mogelijkheid om aanpassingen te combineren en op te slaan als eigen ‘look’. Een meer geavanceerde optie is het corrigeren van een verkeerd perspectief. Een van de onderdelen van het ‘grote’ Photoshop, het werken met lagen, is in een eigen versie ook aanwezig in Photoshop Express. Het is heel makkelijk om met verschillende afbeeldingen te werken en ze samen te voegen in een nieuwe afbeelding.

Ook de basiselementen

Naast deze automatische effecten zijn ook de basiselementen aanwezig die je verwacht in een fotoapp. Bijsnijden, rechtzetten en draaien van foto’s is zo geregeld, maar ook het toevoegen van frames (waarvan je de kleur kunt aanpassen) en invoegen van teksten verloopt zonder problemen. Voordat je een foto opslaat, pas je bovendien de grootte van het bestand aan, wat op het internet een heleboel kan schelen. Ook deel je de foto zo via sociale media.

Plus- en minpunten

  • De kracht van Photoshop voor de basis.
  • Maakt aanpassingen makkelijk.
  • Mist echt geavanceerde PS opties.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
207 MB
Ontwikkelaar
Adobe Systems, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Martin 23/04/2019 Reactie van App.nl!
Super uitgebreid
Ik gebruik Photoshop altijd om mijn Instagram foto's te bewerken. Hier kan je veel mooiere filters gebruiken. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.