Adobe Photoshop Sketch App: penselen in je pocket

0
Photoshop is ’s werelds meest bekende software als het gaat om grafisch ontwerpen op de computer en met de Adobe Photoshop Sketch app zit heel veel van de creatieve tekenkracht van Photoshop ook op je mobiel. Kies uit je favoriete penselen om je creativiteit tot leven te wekken en vul een canvas met je ideeën. De canvassen zijn groot genoeg om op hoge kwaliteit te printen, zodat je werk ook buiten de app bewonderd kan worden.

Penselen, penselen, penselen

Hoewel Photoshop van nature een programma is waarmee je eigenlijk alles kunt doen of grafisch vlak, richt de Photoshop Sketch app zich op de functies waarvoor je penselen gebruikt: het tekenen met Photoshop dus. Er zitten in totaal maar liefst 24 verschillende penselen in de app, die je ook nog precies aanpast op wat jouw project nodig heeft. Heb je al penselen in Photoshop staan die je liever gebruikt, dan importeer je die eenvoudig naar de app. Over importeren gesproken, het is ontzettend makkelijk om je project van Photoshop Sketch naar bijvoorbeeld de Illustrator app te importeren, zodat je de kracht van iedere app gebruikt om je project helemaal af te maken.

Print met indrukwekkende resoluties

Omdat de app voor nieuwe gebruikers nogal intimiderend kan zijn, geeft Photoshop Sketch een snelle cursus over het precieze gebruik van de app. Die introductie is ook handig voor gevorderde ontwerpers die wel bekend zijn met Photoshop zelf, maar sneller bekend willen raken met de app. Als je je eerste project hebt afgerond, is het tijd om te printen. Met de hoogste resolutie in de app (8192x8192 pixels) print je uit tot 68x68 cm in een resolutie van 300ppi. Ook slaat Photoshop Sketch je werkgeschiedenis automatisch op als ‘time lapse’, die je gelijk vanuit de app kunt bekijken en delen.

Plus- en minpunten

  • 24 verschillende Photoshop penselen.
  • Koppel aan Photoshop of Illustrator CC.
  • Lastig voor beginners.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
139 MB
Ontwikkelaar
Adobe Systems, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0