Ajax Mobile App: dé app voor de Ajax fan

1
Dankzij de officiële Ajax app vind je op één plek in je smartphone de laatste informatie over jouw club. Bekijk zo makkelijk en snel de nieuwste video’s van de trainingen en wedstrijden, word real-time op de hoogte gehouden van de stand van zaken tijdens wedstrijden en bekijk live-uitzendingen. Ontvang alle Ajax insider nieuws en blijf op de hoogte van de laatste verrichtingen.

Alle informatie die je nodig hebt als Ajax fan

In de Ajax Mobile app vind je uitgebreide informatie over je club, zoals over het team, de komende en gespeelde wedstrijden en de competitiestand. Lees de liveblogs, ontdek de laatste nieuwtjes en leer verder ook alles over Ajax eSports en Ajax Jeugd. Geniet van uitgebreide insiders informatie en ken Ajax als geen ander.

Een uitgebreid aanbod aan video’s

De app publiceert elke dag weer nieuwe video’s: bekijk de laatste video’s van de wedstrijden en trainingen. Leer je club nog beter kennen met de interviews van spelers. De app biedt verder ook live-uitzendingen van persconferenties en jeugdwedstrijden aan. Zo heb je je favoriete club altijd bij de hand en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf realtime op de hoogte van de wedstrijden

De app biedt de mogelijkheid om realtime op de hoogte te blijven van de wedstrijden, zo ontvang je hier realtime statistieken, hoogtepunten en tussenstanden.

Live radio verslag

Kun je een wedstrijd niet zien maar zou je er wel naar kunnen luisteren? Gebruik dan je app en geniet hier van een radioverslag. Zo kun je misschien niet erbij zijn in het stadion of kun je de wedstrijd ook niet op tv zien, maar dat betekent niet dat je niet van de sfeer in het stadium kunt genieten.

Plus- en minpunten

  • Uitgebreide insiders informatie.
  • Elke dag weer nieuwe video's.
  • Alleen beschikbaar in de Appstore.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
31,7 MB
Ontwikkelaar
AFC Ajax NV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

1 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Bart 01/09/2020 Reactie van App.nl!
app functioneert niet.
ik vond het een fantastische app tot ik op een gegeven moment het belangrijkste deel niet meer kan gebruiken. De fan shop en programma standen werken maar de belangrijke info, intervieuws en leuke filmpjes werken niet. Ik doe er helaas niets mee Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.