Assembly App: vectorillustraties voor iedereen

0
Met de Assembly app heb je een studio om vectors te maken en te bewerken op handformaat. Door je te laten combineren met bestaande elementen is het maken van een vectorillustratie een stuk sneller en simpeler. Maak je eigen vectorillustraties met deze gratis app alsof je al jarenlang bekend bent met geavanceerde software. Met een intuïtieve manier van werken die je heel veel tijd bespaard, is het maken en ontwerpen van digitale illustraties toegankelijk voor iedereen.

Samenvoegen van elementen

Zoals de naam al doet vermoeden (to assemble is het Engelse werkwoord voor ‘bij elkaar brengen’ of ‘in elkaar zetten’), werk je in Assembly met basiselementen waaruit je een ingewikkelder tekening maakt. Op die manier hoef je bijzonder weinig vanuit het niets te creëren, maar sla je in feite steeds stappen over in het ontwerpproces, waardoor het een stuk sneller gaat. Niet alleen is dit een snellere manier van werken, het is ook makkelijker om je visie te vertalen naar een daadwerkelijk ontwerp, waarmee het voor iedereen makkelijker is om te werken met deze digitale kunstvorm.

Aanpassen tot het precies klopt

De eerste stap naar een illustratie is dus het samenvoegen van elementen tot je een eerste versie hebt. Daarna is het zaak om die verschillende elementen stuk voor stuk aan te passen totdat ze een betere reflectie zijn van je uiteindelijke visie. Dit aanpassen gaat ook heel makkelijk door het ‘puntensysteem’ van Assembly, waarbij je een punt op het element selecteert en naar de juiste plek sleept. Zo heb je alle controle over hoe je illustratie eruit komt te zien. Als je tevreden bent over het eindresultaat, deel je dat in een maximale resolutie van 4096x4096 in de meest gebruikte bestandsvormen. Op die manier breng je in een ander programma misschien de laatste details aan of print je het ontwerp vanuit een PDF.

Plus- en minpunten

  • Digitaal ontwerpen makkelijk gemaakt.
  • Werk sneller met de basiselementen.
  • Projecten soms lastig te vinden.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
164 MB
Ontwikkelaar
Pixite LLC
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0