Bet365 - Sports Betting

0

Wedden op tientallen sporten

De Bet365 applicatie biedt de leden van de kansspelaanbieder de mogelijkheid om gemakkelijk via de smartphone te wedden op sporten. Er worden dagelijks al honderden sportwedstrijden van over de hele wereld aangeboden. De populairste sporten zijn voetbal, tennis, basketbal, honkbal, volleybal en ijshockey. Dit is nog maar een kleine greep uit het totale spelassortiment. Het aantal weddenschappen zal per wedstrijd verschillen. Echter staat Bet365 wel bekend als de aanbieder met het ruimste aanbod aan weddenschappen. Let op, een speler moet 18 jaar of ouder zijn om gebruik te kunnen maken van de Bet365 app.

Live wedden bij Bet365

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om live te wedden via de applicatie van het Engelse gokbedrijf. Vrijwel alle wedstrijden uit het aanbod zijn pre-match en live beschikbaar. Het voordeel van live wedden is dat de speler de tussenstand op de voet kan volgen en de quoteringen constant worden aangepast. De gebeurtenissen in het veld hebben dan ook effect op de quoteringen. Dankzij het live wedden platform kan men ook gebruik gaan maken van de welbekende cash-out functie. Het is daardoor mogelijk om weddenschappen in zijn geheel of gedeeltelijk te laten uitbetalen, dat kan dus voordat het eindsignaal heeft geklonken.

Livestreams op de smartphone

Er zijn veel sportwedstrijden waarop de liefhebber kan wedden, maar die niet op de Nederlandse televisie worden uitgezonden. Een pluspunt is dat de Bet365 applicatie de kans biedt om alsnog de wedstrijden live te bekijken. Een groot aantal wedstrijden zal met een livestream worden aangeboden. De livestream is niet alleen beschikbaar op de computer, maar ook op de smartphone en tablet. Bekijk het programma om te zien welke wedstrijden worden aangeboden met een livestream.

Live tussenstanden volgen op de Bet365 app

Het unieke aan de Bet365 app is dat de gebruiker ook de tussenstanden van alle wedstrijden live kan volgen. Wij hebben dat onderdeel getest en daar kwam een verrassend resultaat uit. De applicatie is namelijk sneller dan de televisie. Als er een doelpunt valt in de Eredivisie, dan is dat eerder zichtbaar in de Bet365 app dan op ESPN Live. Daarnaast kan de gebruiker ook gemakkelijk alle statistieken bekijken van een bepaalde sportwedstrijd. Er moet gedacht worden aan het balbezit, aantal schoten op doel en gele kaarten.

Handige functies

De Bet365 biedt ook nog allerlei handige extra functies aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om notificaties in te stellen van een favoriete sportclub. De favoriete clubs kunnen ook op een speciale ‘Mijn Teams’ pagina worden geplaatst. Er kan eenvoudig worden gezocht naar bepaalde competities en de statistieken zijn zeer accuraat. Daarnaast verschijnt ook het laatste sportnieuws in de applicatie van de Engelse bookmaker. Als een speler een storting gaat verrichten, dan kan dat ook via de applicatie met onder andere iDeal.

Plus- en minpunten

  • Livestreams van duizenden sportwedstrijden
  • Accurate statistieken
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Notificaties van een favoriete sportclub
  • Beschikbaar vanaf 18 jaar oud

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
18+
Downloadgrootte
38.5 MB
Ontwikkelaar
Bet365
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0