TOTO

0
De TOTO bestaat al sinds 1956 en kent dan ook een rijke historie. De voetbaltoto werd geïntroduceerd door de KNVB en was destijds alleen nog beschikbaar voor de leden van de voetbalbond. In 1960 kwam de TOTO in de handen van de Stichting De Nationale Sporttotalisator en tegenwoordig is de uitbater de Nederlandse Loterij. Al tientallen jaren spelen de liefhebbers mee in de winkel, simpelweg door een TOTO-formuliertje in te vullen. Tijden veranderen, want in 2021 werd de Kansspelwet op Afstand van kracht. Sindsdien kan men ook via de TOTO applicatie een inzet plaatsen op een sportwedstrijd naar eigen voorkeur. De TOTO besloot ook nog een eigen online casino te openen.

Wedden op sporten

De TOTO wist zijn bekendheid te vergaren als bookmaker voor sportwedstrijden en dat is nog altijd het belangrijkste onderdeel. Er kan namelijk via de TOTO app worden ingezet op duizenden sportwedstrijden per week. Het gaat dan niet alleen om sporten in Nederland, maar in vrijwel alle landen ter wereld. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om te wedden op sportevenementen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Er worden meer dan 20 verschillende sporten aangeboden. Het gaat onder andere om de onderstaande sporten: - American Football - Aussie Rules - Basketbal - Boksen - Cricket - Darten - Formule 1 - Futsal - Golf - Handbal - Honkbal - IJshockey - Mixed Martial Arts - Motorsport - Rugby League - Rugby Union - Tafeltennis - Tennis - Voetbal - Volleybal - Wielrennen Er worden per sport een verschillend aantal weddenschappen aangeboden. De voetbalwedstrijden in de grote voetbalcompetities en de Eredivisie beschikken over een ruim aanbod van enkele honderden weddenschappen per wedstrijd. Echter kan er bij een tafeltenniswedstrijd weer een beperkt aantal met slechts drie of vier weddenschappen langskomen.

Live wedden op de TOTO app

Het grootste voordeel van de TOTO app is dat de speler nu ook live kan wedden op de sportwedstrijden. Het gaat dan om wedstrijden die op dat moment al bezig zijn. In het verleden was het bij de TOTO uitsluitend mogelijk om voor de start van een wedstrijd te wedden. Het live wedden biedt de kans om te profiteren van de meest actuele odds. Echter zal de speler zijn live weddenschap wel snel moeten verwerken, aangezien de quoteringen constant veranderen.

Livestreams

De TOTO app beschikt ook over een groot aantal livestreams. Het is daardoor mogelijk om via de applicatie live naar de wedstrijden te kijken. Het gaat dan om een beperkt aantal sportwedstrijden, waarvan de TOTO de rechten heeft weten te bemachtigen. Het kan gaan om voetbalwedstrijden uit de Bundesliga, La Liga, Primeira Liga en de Serie A. Dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod aan livestreams via de TOTO applicatie.

Cash-out functie

De speler kan op ieder gewenst moment zijn weddenschappen inzien op de TOTO app. Het is ook mogelijk om de geschiedenis terug te kijken. Aangezien de wedstrijden live worden aangeboden is ook de cash-out functie beschikbaar gekomen voor de TOTO-spelers. Het kan voorkomen dat de speler een weddenschap vroegtijdig kan beëindigen. Er kan dan een deel van het inzetbedrag worden teruggehaald, maar het is ook mogelijk om het risico te beperken door tevreden te zijn met een lager winstbedrag.

Onze ervaring met de app

De TOTO applicatie bestaat al een langere tijd, maar is populairder geworden sinds de legalisering. De mogelijkheid tot live wedden is dan ook pas beschikbaar sinds oktober 2021. De applicatie voldoet aan de wensen van de spelers, maar de kwaliteit komt niet in de buurt van de Bet365 applicatie. De speler krijgt regelmatig te maken met storingen. Daarnaast zijn weddenschappen ook vaak niet meer beschikbaar, aangezien de quoteringen worden aangepast en dat niet is terug te zien in de bet-slip. De hoop is dat de TOTO applicatie in de toekomst nog een transformatie doorgaat.

Plus- en minpunten

  • Wedden op meer dan 20 sporten
  • Live wedden op sportwedstrijden
  • Livestreams van grote sportcompetities
  • Eenvoudig storten met iDeal
  • Niet gebruiksvriendelijk

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
18+
Downloadgrootte
32 MB
Ontwikkelaar
Nederlandse Loterij Organisatie B.V
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0