Binance app review

0
Crypto is booming. Het is overal op het nieuws te vinden en een hoop mensen praten erover. Het lijkt wel alsof iedereen rijk wordt dankzij de Bitcoin en het de nieuwe manier is om te beleggen. Jij wilt daar natuurlijk ook van meeprofiteren. Maar hoe? Hoe koop je nou crypto en hoe handel je met deze valuta? Het kan best lastig zijn om dat uit te vinden. Maar gelukkig bestaan er een hoop simpele platforms voor het kopen en verkopen van crypto. Onder andere Binance. Binance heeft ook een app en dat is natuurlijk erg handig omdat je dan met je telefoon gelijk kunt bekijken hoe de koersen ervoor staan. Maar wat kun je eigenlijk met de Binance app en werkt hij een beetje goed? Dit is onze Binance review.

Waar kun je de app voor gebruiken?

Als je een eigenaar van crypto bent is het belangrijk om snel en gemakkelijk je crypto te kunnen verkopen of juist te kopen. Soms kan de koers namelijk heel snel naar beneden of omhoog gaan. Dan is het fijn als je snel kunt handelen. Dankzij de Binance app gaat dat erg gemakkelijk. Je kunt zogenaamde buy- en sellorders plaatsen waardoor er automatisch crypto kan worden verkocht of gekocht. Dat is erg handig, want zo weet je zeker dat er niet veel mis kan gaan als je gaat slapen. Er zijn op Binance een heleboel crypto currencies te vinden en het platform is het meest gebruikte ter wereld als het gaat om het handelen van crypto.

Onze ervaring met de app

De Binance app zit niet super lastig in elkaar en dat is als beginner erg prettig. Het heeft een overzichtelijke interface en het handelen gaat zeer gemakkelijk. Als je iets toch niet begrijpt is dat erg makkelijk op te lossen. Binance heeft namelijk een erg uitgebreide Faq sectie. En als dat nog niet helpt kun je het antwoord meestal ook wel op YouTube vinden. Dankzij het feit dat er zoveel gebruikers zijn op Binance worden er namelijk ook veel tutorials voor gemaakt. Met de Binance app kun je ook erg overzichtelijk zien welke crypto valuta je bezit en wat de actuele waarde daarvan is. Wij vinden het een van de prettigste manieren om te handelen in crypto.

Plus- en minpunten

  • Geavanceerde functies
  • Crypto handelen vanaf je mobiel
  • Bekende exchange
  • Account nodig

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
18
Downloadgrootte
Ontwikkelaar
Prijs

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0