Evi van Lanschot app: professioneel vermogensbeheer

0
Evi van Lanschot is een begrip in Nederland en dat komt grotendeels door de historie van het bedrijf. In 2013 werd Evi gelanceerd en actief in Nederland en België. Het vermogensbeheerbedrijf werkt momenteel met meer dan 1,5 miljard euro aan vermogen. Het bedrijf is voornamelijk online actief, maar het is ook mogelijk om één van de vele specialisten te spreken te krijgen. Evi van Lanschot maakt onderdeel uit van ‘Van Lanschot Kempen’. De instelling bestaat al sinds 1737 en richt zich op de opbouw van vermogens van klanten. Van Lanschot beschikt over kantoren in Nederland, België, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten.

Overzichtelijke app

De Evi van Lanschot app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je opent de app en er verschijnt direct een dashboard op jouw scherm. Je kan direct zien wat de waarde van jouw vermogen op dat exacte moment is. Je kan ook bekijken waarin jij precies belegt, bijvoorbeeld obligaties en aandelen. Het vermogen zal naar alle waarschijnlijkheid ook zijn verdeeld in regio’s. Daarnaast kan je ook in één oogopslag het rendement bekijken en dat is natuurlijk erg fijn om te weten. Gebruikers van de Evi van Lanschot applicatie kunnen simpel en snel stortingen regelen van en naar een beleggingsrekening. Let op, de rekening moet wel zijn afgesloten bij Evi. Je kan ook stortingen verrichten naar eventuele spaarrekeningen van Evi van Lanschot. De correspondentie tussen de vermogensbeheerder en de klant worden opgeslagen in het archief, je kan daardoor eenvoudig alle correspondentie terugvinden in de app.

Wat kan ik allemaal met de Evi app?

De Evi van Lanschot app biedt constante inzicht in alle beleggingsrekeningen van de klant. Het gaat dan om rekeningen bij Evi Go, Evi Beheer, Doelbeleggen, Evi4Kids en Evi Pensioen. Het fijne van de app is dat je altijd op de hoogte kan blijven van de ontwikkelingen rondom de vermogensbeleggingen, zoals de spreiding en het rendement. Je kan ook zelf opdrachten inleggen en informatie terugvinden over de beleggingsfondsen die worden aangeboden.

Plus- en minpunten

  • 24 uur per dag inzicht in de beleggingen
  • Zelf opdrachten plaatsen
  • Overzichtelijke app met veel mogelijkheden
  • Alleen beschikbaar met een Evi beleggingsrekening

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
18+
Downloadgrootte
13MB
Ontwikkelaar
Evi van Lanschot
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0