Canva App: ontwerpen makkelijk gemaakt

0
Met Canva maak je heel eenvoudig een professionele illustratie. Of het nu gaat om een uitnodiging voor je houeswarmingparty, een poster voor een toneelstuk, een Instagramstory of een logo voor je webwinkel, in Canva vind je de inspiratie en alle mogelijkheden om snel iets moois in elkaar te zetten. Aan de hand van sjablonen en voorbeelden sleep je jouw afbeelding tot in perfectie aan elkaar en deel je je creaties op sociale media of sla je ze zelf op.

Geen ingewikkelde technieken

Canva zorgt ervoor dat het grafisch ontwerpen van standaardafbeeldingen zo makkelijk mogelijk wordt. Door te spelen met tekst, lettertype en afbeeldingen of decoraties maak je door de juiste onderdelen te combineren heel makkelijk een afbeelding die ontworpen lijkt door een grafisch ontwerper. Doordat Canva alles voor je klaar heeft staan, hoef je de verschillende onderdelen van je afbeelding alleen maar aan te passen naar jouw wensen. Alle aanpassingen doe je door met je vingers te slepen. Je hoeft dus geen ingewikkelde technieken te leren.

Sjablonen

Door de vele sjablonen die al in de app staan, hoef je eigenlijk ook geen grafisch inzicht te hebben. Kies de soort afbeelding dat je wilt maken, selecteer een sjabloon dat jou bevalt en pas de tekst en eventueel de afbeelding aan op jouw voorkeuren. De categorieën zijn ontzettend uitgebreid, zodat je voor zowel geboortekaartjes als de omslag van je nieuwe boek bij Canva terecht kunt. Voor een simpeler benadering is Canva ook een prima app om je foto’s te bewerken. Pas de helderheid aan, speel met het contrast of voeg een tekst toe aan je foto met één van de uiteenlopende lettertypen; van zombieschrift tot middeleeuwse letters, Canva biedt je meer keuze dan je nodig hebt.

Plus- en minpunten

  • Meer dan een miljoen opties.
  • Professionele ontwerpen op je mobiel.
  • Werkt beter op grotere schermen.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4
Downloadgrootte
206 MB
Ontwikkelaar
Canva Pty Ltd.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0