Coloring App: tijd voor ontspanning

0
Even lekker ontspannen doe je met de Coloring app, een digitaal kleurboek voor volwassenen. Je vindt er prachtige afbeeldingen die je in de meest mooie kleuren kan inkleuren. Heerlijk om even bij te komen van die drukke dag of gewoon omdat je even ontspannen creatief wilt zijn. Mindful coloring is al een poosje in opkomst en geeft je de mogelijkheid om je even terug te trekken van de dagelijkse drukte.

Kleuren op digitaal niveau

Op de startpagina van de app vind je tot wel achthonderd verschillende kleurplaten, in de meest diverse onderwerpen. Van Pasen en Halloween tot gebouwen, bloemen, mensen, mandala’s en nog veel meer. Er is een aparte categorie met kostenloze kleurplaten. De kleurplaten in de andere categorieën kosten tien muntjes. Als startsaldo ontvang je vijftig muntjes. Wanneer de muntjes op zijn dan kan je deze in de app kopen. Honderd muntjes kosten € 0,99. Ook kan je muntjes verdienen door reclame te bekijken. Zodra je een kleurplaat hebt geselecteerd kan je beginnen met kleuren. Zoom in met je vingers om preciezer te kunnen kleuren. Kies een kleur onderin je beeldscherm en tik een vakje aan dat je wilt inkleuren. Het gehele vakje kleurt nu in. Ben je niet tevreden of heb je de verkeerde kleur gebruikt? Maak je laatste handeling eenvoudig ongedaan, gebruik het gummetje of selecteer heel simpel de juiste kleur en typ opnieuw op het vakje. Of je nou snel tussendoor wat wilt kleuren of juist urenlang plezier en ontspanning wilt combineren, er is geen tijdslimiet!

Ga verder waar je gebleven was

Wanneer je een kleurplaat niet af hebt en je wordt onderbroken, dan slaat de app deze automatisch voor jou op. De volgende keer dat je weer gaat kleuren kan je gewoon weer verder gaan waar je gebleven was. Ook kan je jouw creaties opslaan in de galerie van de app. Zo vind je nog makkelijker jouw tekeningen terug. De enige vraag die nu nog rest is met welke kleurplaat jij als eerste gaat beginnen!

Plus- en minpunten

  • Ruim aanbod kleurplaten.
  • Zeer gedetailleerd.
  • Werkt prettig ontspannend.
  • Tegen betaling meer aanbod.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
108,9 MB
Ontwikkelaar
Teazel Ltd.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0