DesignLab App: grafisch ontwerp in eigen hand

0
Met DesignLab maak je alle denkbare vormen van grafisch ontwerp helemaal zelf. Niet alleen heb je alles binnen handbereik om brochures en afbeeldingen te maken die producten voor je verkopen, met de nieuwste versie zet je ook video’s in elkaar waarmee je nog makkelijker de aandacht trekt. Gebruik de afbeeldingen en sjablonen in de app of maak iets vanuit een onbeschreven blad.

Een makkelijke versie van Photoshop

DesignLab doet op het eerste gezicht denken aan een vorm van Photoshop. Doordat je werkt met lagen en heel veel dezelfde functies hebt, is dat een logische vergelijking. Anders dan bij Photoshop werkt DesignLab echter op een simpele en intuïtieve manier. Je ontwerp is als het ware opgebouwd uit verschillende onderdelen, die je elk heel eenvoudig naar de juiste plek sleept en heel precies aanpast op jouw wensen. Daarnaast staan alle standaardopties voor fotobewerking tussen de opties. Pas helderheid, contrast of kleursterkte aan, of plak een van de voorbewerkte filters op een foto om het gevoel van de foto in één keer te veranderen. De videobewerking werkt bijna net zo simpel en geeft je eigenlijk dezelfde opties. Voeg tekst toe of een andere laag waarmee je je eigen ontwerpen in de video zet.

Pas precies aan en raak geïnspireerd

De app geeft je ook unieke mogelijkheden om je ontwerpen verder aan te passen. Zo is het onder andere mogelijk om je eigen lettertypen te uploaden en te gebruiken. Voor meer inspiratie staat het werk van sommige ontwerpers zoals jij ook in een galerij, waardoor je niet alleen de sjablonen uit de app hebt, maar ook inspiratie kan opdoen voor je eigen werk. Zo blijf je ontwerpen en de mooiste afbeeldingen maken.

Plus- en minpunten

  • Bewerk foto's en video's in een app.
  • Werkt simpel en intuitief.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
72 MB
Ontwikkelaar
Museworks, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0