Disney + app: magische films en series

0
Alle disneyfans opgelet! De disney+ app is nú verkrijgbaar in Nederland! Nederland is het eerste land die de streamingdienst mag uitproberen. Wij hebben een abonnement aangeschaft, de app gedownload en laten je hieronder zien wat je kunt verwachten.

Het aanbod van Disney +

Een selectie van het aanbod staat nu op Disney+. Vanaf 12 november zal Disney nog meer nieuwe films en series toevoegen. Wij dachten daarom dat het huidige aanbod wat zou tegenvallen, aangezien de app nog in een testfase zit, maar dat is zeker niet het geval! De content die er nu al opstaat, is veel meer dan wij hadden verwacht. De films en series zijn nu opgesplitst in 5 categorieën: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Onder de Disney categorie vind je de échte klassiekers, zoals Aladdin en Belle en het Beest. Naast deze golden oldies vind je ook live-action films zoals Maleficent, Mary Poppins en Jungle Book. De Disney Channel fans kunnen hun hart ophalen met Hannah Montana, Camp rock en High School Musical.

De prijs van een abonnement

Een maandabonnement kost € 6,99 per maand en een jaarabonnement kost € 69,99. Je kijkt nu 2 maanden gratis, vanaf 12 november moet je voor de streamingdienst betalen. Om Disney+ nu al uit te proberen, moet je wel je bankgegevens invoeren en € 0,01 betalen. Je zit dus wel al vast aan abonnement.

Abonnement delen

Het is mogelijk om jouw account te delen met drie andere personen. In totaal kunnen dus vier mensen gebruikmaken van één account. De profielen kun je allemaal een persoonlijke avatar geven, zoals een Disney prinses of een Star Wars figuur. Een heel leuk detail als je het ons vraagt. Wij zijn enorm enthousiast over de streamingdienst van Disney. Ga jij ook aan abonnement aanschaffen? Laat het ons hieronder weten!

Plus- en minpunten

  • Aanbod vol klassiekers en moderne films
  • Originele series en films komen er nog op
  • Nog niet alles is beschikbaar

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
177.2 MB
Ontwikkelaar
Disney Electronic Content, Inc.
Prijs
Gratis, betaald abonnement

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0