Ziggo Go App: het beste van tv in je hand

2
Voor klanten van Ziggo is Ziggo Go de app waarmee je televisiekijken op een heel nieuw niveau beleeft. Vanaf nu hoef je niet meer met een afstandsbediening op de bank te zitten, maar kun je kijken wat je maar wilt en waar je maar wilt. Door de unieke opties als Ziggo Replay of de functie om series en films te downloaden haal je het meeste uit je televisiepakket op ieder denkbaar scherm. Als klant van Ziggo gebruik je de app helemaal gratis.

Overal Ziggo kijken via de app

Het eerste voordeel van de Ziggo Go app is dat je je tv altijd bij je hebt. Zo gauw je inlogt, heb je alle kanalen tot je beschikking die je thuis ook op je tv hebt. Je kiest gewoon welke zender je wilt zien en wisselt net zo makkelijk weer naar een andere zender. Mocht je trouwens geen wifi tot je beschikking hebben, dan kun je veel series (en eventueel ook films) van tevoren downloaden, zodat je ze ook offline kunt afspelen.

Extra functies

Ziggo Go biedt veel meer dan alleen maar live tv. De app heeft ook alle handige foefjes die je kent van een slimme televisie. Je kunt dus terugspoelen en pauzeren, zodat je niets van een programma hoeft te missen, zelfs als je even onderbroken wordt. Ook zijn programma’s nog zeven dagen beschikbaar nadat ze live zijn uitgezonden; een soort ingebouwde ‘uitzending gemist’ dus. Je past het zenderoverzicht heel makkelijk aan door je favoriete zenders in jouw volgorde te zetten. Door herinneringen in te stellen over opkomende programma’s weet je bovendien zeker dat je nooit meer een uitzending van je favoriete programma mist. Als je thuis een Ziggo Mediabox XL hebt staan, kun je met de app ook je opnames op afstand inplannen.

Plus- en minpunten

  • Kijk altijd en overal tv.
  • Alle voordelen van slimme televisie.
  • Werkt ook met Ziggo Mediabox XL.
  • Pas op je datagebruik.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
224 MB
Ontwikkelaar
Liberty Global Operations BV
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

1 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Monique 28/09/2020 Reactie van App.nl!
Regelmatig werkt app niet
Regelmatig onderbreekt het casten met de chromecast. Ook komt het voor dat de app de hele dag niet werkt. Geen problemen met andere apps. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Magda 24/07/2020 Reactie van App.nl!
Melding teveel schermen!
Als ik van zender verwissel kan ik dat 2x doen.. Bij de de 3de keer krijg ik een melding dat ik teveel schermen open heb staan! Nou dat is dus niet waar Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.