Eurosport App: meer sport dan je aankunt

0
Als het gaat om sportnieuws, is Eurosport al jaren een bekende naam. Met de populariteit van de app vind je Eurosport niet alleen meer op je tv, maar ook op je telefoon. Er zijn maar weinig netwerken en apps die het bereik van Eurosport kunnen evenaren en dat merk je als je de app opent. Per dag worden er maar liefst 150 verschillende nieuwsartikelen geschreven, van de grote sportevenementen worden live blogs geschreven waarin je alle belangrijke gebeurtenissen live kunt volgen en dit alles is bovendien in het Nederlands beschikbaar.

Meeste sport in één app

Waar veel sport apps zich richten op voetbal, vind je bij Eurosport werkelijk iedere sport. Nieuwsartikelen richten zich op uiteenlopende sporten, van schoonspringen en tennis tot worstelen en squash: het is duidelijk dat je bij Eurosport terecht kunt, wat je favoriete sport ook is. Voor de sportfans is ook de hoeveelheid nieuws een pluspunt. Door het uitgebreide netwerk van Eurosport vind je op deze app meer sportieve nieuwsartikelen per dag dan op welke andere app dan ook.

Live updates en achtergronden

Zeker voor de liefhebber van iets meer obscure sporten is de Eurosport app een uitkomst. Waar voetballiefhebbers een ruime keuze hebben uit verschillende apps die live updates geven tijdens een evenement, is het voor liefhebbers van bijvoorbeeld figuurschaatsen iets moeilijker om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Met de Eurosport app kun je zelf bepalen wat je te zien krijgt en waar je meldingen over ontvangt. Een ideale manier dus om helemaal op de hoogte te blijven van een sport die normaal gesproken onderbelicht blijft. De variatie in nieuwsartikelen zorgt er ook voor dat je niet alleen de hoogtepunten meekrijgt, maar je ook kunt verdiepen in achtergronden en opiniestukken. Hierbij geldt vanzelfsprekend wel dat de grotere sporten de meeste aandacht krijgen. Voor de sportliefhebber die altijd op de hoogte wil blijven, is de Eurosport app wel duidelijk een prima keuze.

Plus- en minpunten

  • Ook in het Nederlands beschikbaar.
  • Alle denkbare sporten komen aan bod.
  • Heel veel updates per dag.
  • Meeste aandacht naar grote sporten.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
9+
Downloadgrootte
255 MB
Ontwikkelaar
Eurosport SA
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0