Fotocollage & Tekst Editor App: combineer foto’s in één collage

0
De fotocollage app is de makkelijkste manier om meerdere foto’s te bundelen in één afbeelding. Kies een raster uit, selecteer de foto’s die je in de collage wilt hebben en deel je nieuwe collage op Facebook of andere sociale media. Met een collage vertel je een heel verhaal in een paar afbeeldingen en met de fotocollage app is het vertellen van zo’n verhaal helemaal gratis.

Heel eenvoudig collages maken

In principe is de fotocollage app heel simpel. Als je een collage wilt maken, open je de app, selecteer je je foto’s en kies je vervolgens een van de ruim duizend verschillende rasters. Als je wilt, kun je de foto’s ook bewerken en van filters voorzien. Ook is het heel makkelijk om de foto’s in de collage bij te snijden, te roteren of de helderheid van de foto’s aan te passen. Er zijn drie verschillende manieren om een collage te maken: de echte collage, waarbij je foto’s in een bepaald raster zet; de ‘freestyle’, waarbij het lijkt of de foto’s willekeurig op een achtergrond liggen; en de ‘stitch’, waarbij je foto’s in een frame zet alsof je ze net in een fotoautomaat op het centraal station hebt uitgeprint. Voor iedere soort collage heb je ontzettend veel mogelijkheden om de achtergrond aan te passen. Het bewerken van een collage is makkelijk en intuïtief. Je bladert door de verschillende rasteropties voor het aantal foto’s dat je hebt uitgekozen (je zet tot maximaal 16 foto’s in een collage) en past iedere foto aan zodat-ie het best naar voren komt in de collage. Hierna pas je de collage zelf aan door de randen tussen de foto’s aan te passen aan je voorkeuren. Ben je helemaal klaar, dan sla je de afbeelding op. Hierbij is het ook gelijk een optie om de afbeelding te delen via sociale media. Hierbij wordt automatisch de juiste app geopend.

Betalen om de advertenties te verwijderen

De betaalde versie van de app haalt alleen de advertenties weg; je hebt met de gratis versie dus toegang tot alle functies van de fotocollage app.

Plus- en minpunten

  • Makkelijke en intuïtieve app.
  • Gratis app met alle functies.
  • Oude collages zijn lastig te verwijderen.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
89,3 MB
Ontwikkelaar
Alan Cushway
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0