VSCO App: fotobewerking op professioneel niveau

2
Hoewel er meer dan genoeg fotobewerkingsapps voorhanden zijn in de App Store en de Play Store, is VSCO absoluut anders. Voor wie genoeg heeft van de standaardfilters waarmee alles op een ‘vintage’ instagramfoto lijkt, is VSCO een uitkomst. Met subtiele filters en andere bewerkingen die normaal gesproken voorbehouden blijven aan professionele fotografen, heb je met de VSCO app iets heel nieuws in handen.

Meer dan standaardfiltertjes

Omdat het met alle beschikbare apps (die vaak al op je telefoon staan geïnstalleerd) voor iedereen heel makkelijk is om een standaardfiltertje over een foto te plakken, zijn die overdreven filters weinig bijzonder meer. Met VSCO werk je nog steeds met filters, maar bereik je een heel ander effect, waarmee je op meer subtiele wijze je foto’s optimaliseert. De VSCO app komt sowieso met een aantal gratis filters. Daarnaast zijn er ook pakketten met filters die je apart kunt kopen. Ook is er een jaarabonnement waarmee je onbeperkt toegang hebt tot filters en bijvoorbeeld extra ‘recepten’ opslaat. Zo’n recept is een zelfgemaakte filter. Als je na wat aanpassingen een perfecte filter hebt gevonden voor een bepaalde omgeving of emotie, sla je die op als ‘recept’. Een volgende keer pas je dat recept met één druk op de knop toe op je volgende foto’s.

Een heel sociale app

In VSCO is het ook mogelijk om je creaties te delen met andere gebruikers, om berichten te sturen naar mensen die je volgt of die jou volgen en geïnspireerd te raken door uitgelichte projecten en verhalen. Zo is VSCO niet gewoon een app met mooiere filters, maar een gemeenschap van mensen zoals jij die het meeste uit hun foto’s willen halen.

Plus- en minpunten

  • Werk met subtiele, artistieke filters.
  • Deel je beste werk en ontmoet anderen.
  • Synchroniseert niet met andere apparaten.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
134 MB
Ontwikkelaar
Visual Supply Company
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Tim 15/05/2019 Reactie van App.nl!
Toppie
Gebruik alleen deze app nog maar voor het bewerken van m'n foto's, echt top en mooie effecten die je kunt toevoegen Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Ta 30/04/2019 Reactie van App.nl!
beste fotobewerking app op de markt
De app is echt enorm simpel te gebruiken. Ik bewerk altijd mijn vakantie foto's met deze app voordat ze op instagram gaan :) Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.