Snapseed App: zakelijk foto’s bewerken

0
Foto’s bewerken is een zware taak. Een professionele fotograaf moet steeds opnieuw investeren in krachtige laptops, omdat Photoshop vreet aan de capaciteiten van je computer. Met Snapseed is dat allemaal niet nodig. Deze fotobewerkingsapp van Google geeft je een professionele benadering om foto’s te bewerken in één app. Met 29 basisfuncties die makkelijk beschikbaar zijn, heb je de meestgebruikte functies van Photoshop altijd bij je.

Strak en zakelijk

Veel apps die beschikbaar zijn om foto’s te bewerken proberen zo kleurrijk mogelijk over te komen. Google heeft met Snapseed gekozen voor een heel andere benadering. In een strakke, zakelijke omgeving heb je alle functies snel binnen handbereik. Natuurlijk heb je allereerst de beschikking over filters (die ze ‘looks’ noemen), maar de kracht van Snapseed zit achter de knop met tools. Hier vind je alle basisfuncties die niet kunnen ontbreken in een app om foto’s te bewerken: je kunt stoeien met de helderheidsniveaus, bijsnijden, focussen, belichting en kleur aanpassen en ongewenste objecten uit de foto verwijderen. Nog spannender wordt het als je ziet hoe secuur die functies zijn. Zo is er de optie om filters met een penseel aan te brengen, waardoor je niet de hele afbeelding in een filter zet, maar het effect focust voor een preciezer effect.

Niet om leuk te doen

Met Snapseed ben je dus heel zakelijk bezig. Dat betekent ook dat zaken als stickers en andere figuurtjes helemaal ontbreken. Alleen teksten kunnen worden toegevoegd aan je foto. Het enige ‘masker’ dat te vinden is in de app is de functie met gezichtspose, waarbij je aan de hand van 3D modellen correcties doorvoert in portretten die je genomen hebt.

Plus- en minpunten

  • 29 meestgebruikte functies in een app.
  • Bijzondere precisie in filters.
  • Heel zakelijke app.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
100 MB
Ontwikkelaar
Google LLC
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0