Google Calendar App: een secretaresse van 172 MB

0
De naam van deze app laat weinig te raden over. Google Calendar is een agenda op je telefoon, zoveel is duidelijk. Wat de Google Calendar app echter bijzonder maakt, is alle extra opties en functionaliteiten die je nooit in een papieren agenda zult vinden – en in maar heel weinig andere apps. Tel daarbij op dat Google een meester is in het organiseren en combineren van informatie en met Google Calendar heb je een agenda in handen die van je agenda een secretaresse van 172 MB maakt.

Een Google agenda die naadloos synchroniseert

Eerst de basis: met Google Calendar heb je altijd een snel en makkelijk overzicht van al je afspraken en hoe de komende week eruitziet. Door op een afspraak te klikken, krijg je een gedetailleerder overzicht (inclusief bijvoorbeeld reistijd) en nodig je anderen uit om dezelfde afspraak ook in hun agenda te zetten. Voor wie e-mail van Google gebruikt is een bovendien een naadloze synchronisatie tussen e-mailberichten met afspraken en Google Calendar. Reageer je dus op een afspraak in je e-mail, dan verschijnen die afspraken gelijk in je agenda.

Laat Google je schema regelen

Echt spannend wordt het pas als Google iets meer ruimte krijgt. Heb je een vliegticket geboekt? In Google Calendar zie je je vluchtnummer, eventuele vertragingen en actuele vlieg- en vertrektijden. Heb je jezelf een doel gesteld? Met Google Calendar zoek je naar de beste momenten om aan jezelf te werken en zie je die momenten steeds terugkomen. Ook dingen die je niet wilt vergeten worden in de app opgeslagen en Google biedt ook ‘slimme’ momenten om te plannen. Zeker als je Google Calendar met meerdere mensen gebruikt, is de app ontzettend goed in het bepalen van het juiste moment voor een vergadering.

Plus- en minpunten

  • Denkt met je mee.
  • Werkt perfect voor een team.
  • GPS functie vereist veel batterij.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
172 MB
Ontwikkelaar
Google LLC
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0