Google Foto’s App: beheer je foto’s op hun best

0
Laten we eerlijk zijn, met de camera’s op onze mobiele telefoons hebben we soms meer foto’s dan we weten wat we ermee moeten doen. Het beheren van je foto’s is dan ook één van de grootste uitdagingen voor heel veel mensen. Daarom is het handig dat Google Foto’s alle facetten van dat beheren voor je overneemt: maak onbeperkt back-ups van je foto’s en videos, laat de app jouw belangrijkste foto’s bundelen en bewerk foto’s met de ingebouwde foto editor.

Heel slimme opslag

Door Google Foto’s automatisch back-ups te laten maken, heb je altijd ruimte op je telefoon om nieuwe foto’s te maken. Omdat er bovendien geen limiet zit aan het aantal foto’s dat je op Google Foto’s kunt zetten, hoef je daar ook geen zorgen over te maken. Als je gebruikt maakt van de ‘live foto’ optie op je telefoon, dan sla je de foto ook zo op, dus gaat er niets van de foto verloren. Op het moment dat de foto’s in je Google Foto’s staan opgeslagen, wordt de app nog handiger. Aan de hand van informatie die in de foto’s staat opgeslagen, zoals de tijd en locatie waarop de foto gemaakt is, maakt Google Foto’s collages, filmpjes en fotoalbums. Zo staan je herinneringen niet alleen opgeslagen, maar ook tentoongesteld. Ieder album deel je vervolgens met familie en vrienden door ze een privélink te sturen.

Hulp met foto’s bewerken

De app komt ook met alles wat je nodig hebt om je foto snel te bewerken. Hierbij word je geholpen door de app zelf, die aanbevelingen doet over de aanpassingen die gedaan kunnen worden. Zo hoef je niet te pielen met de helderheid, maar volg je gewoon de aanbevelingen van de app met één klik. Als je het toch beter weet dan de app, pas je alles weer aan zoals jij het wilt.

Plus- en minpunten

  • Onbeperkt foto's opslaan.
  • Bekijk automatisch gemaakte albums.
  • GPS functie gebruikt veel batterij.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
271 MB
Ontwikkelaar
Google LLC
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0