HD Camera app: je telefooncamera vol met opties

0
In de strijd om de consument leggen steeds meer producenten van smartphones de focus op het verbeteren van hun camera. Met steeds hogere resoluties en meer opties heb je tegenwoordig al snel een volwaardige digitale camera in je broekzak zitten. Maar is dat wel zo? Een blik op de opties die de HD Camera app je biedt, is genoeg om te zien dat er nog heel veel rek zit in de mogelijkheden van de camera op je telefoon. Met HD Camera haal je dan ook het meeste uit die prachtige resolutie.

Standaardopties en verbeteringen

Allereerst biedt de HD Camera app je een alternatief voor je standaard camera app die altijd op je telefoon zit. Alle opties die je dus verwacht, zitten gewoon in de app. Zo heb je de keuze uit de camera aan de voor- of achterkant, gezichtsherkenning, standaardeffecten die in de app ingebouwd zijn en kun je de automatische focus instellen. Maar het spannende zit ‘m natuurlijk in de extra opties die de HD Camera app biedt. Hierbij gaat het vooral om handmatige instellingen, zoals het vastzetten van een bepaalde oriëntatie, handmatig instellen van belichting, sluitertijd en focus. Hierbij is het dus alsof je een camera van de automatische stand naar de handmatige stand zet; een revolutionaire verandering van je ingebouwde camera dus.

Pas je hele ervaring aan

Maar het is niet alleen op het gebied van foto’s nemen dat je alles kunt aanpassen. Ook de resolutie en kwaliteit van de foto’s en video’s pas je heel makkelijk aan. Eventueel voeg je bij alle foto’s een datum en tijdstip toe. Alle knoppen zijn bovendien aan te passen, zodat de telefoon werkt naar jouw voorkeuren. Ben je linkshandig? Dan is er ook een functie om de app nog makkelijker te maken.

Plus- en minpunten

  • Geeft je telefooncamera een boost.
  • Controle over je foto's.
  • Ondersteunt niet alle microfoons.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
4 MB
Ontwikkelaar
kimteks, Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0