IMDb App: een thuis voor de filmliefhebber

0
IMDb, of de ‘International Movie Database’ is de absolute topper op het gebied van informatie over alles en iedereen die met films te maken heeft. Niet alleen biedt de app alle denkbare informatie over acteurs, maar je vindt er ook de meest obscure feitjes over alle films waar ook maar iets over bekend is. De IMDb app is de ideale plek voor de echte filmliefhebber of al die keren dat je dacht: “Waar ken ik die acteur nog meer van?”

Vind precies wat je wilt

Hoewel IMDb vooral uitblinkt als database, is het ook de perfecte app om je volgende film te vinden. Er zijn allerlei lijstjes samengesteld door experts of amateurs, waardoor je precies weet wat je de komende maand op tv kunt verwachten en waar iedereen het meest naar uitkijkt. Ook kun je naar hartenlust bladeren door de lijstjes met populairste films aller tijden, zodat je vanzelf een lange kijklijst samenstelt. Sowieso is de app een heel goede mix van officiële content en content van gebruikers. Door te stemmen op peilingen, oefen je zelf ook invloed uit op toekomstige lijstjes en in het forum kun je je stem verdedigen en anderen voor je winnen. Met de IMDb app blijf je ook op de hoogte van het laatste filmnieuws. Zie welke films er binnenkort uitkomen of houd in de gaten wie welke hoofdrol heeft gestrikt in het uitgebreide nieuwsoverzicht.

Klaar om te kijken

Als je door het woud aan informatie je kijklijst hebt samengesteld, geeft de IMDb app je ook de kans om gelijk te gaan kijken. Hoewel de app zelf geen video’s aanbiedt, vind je er wel alle informatie over waar en hoe je films of series kunt zien. Zo is het niet alleen makkelijk om je volgende film te vinden, maar zelfs de weg ernaartoe is al voor je uitgestippeld.

Plus- en minpunten

  • Dé autoriteit op het gebied van films.
  • Onmisbaar voor iedere filmliefhebber.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
12+
Downloadgrootte
110 MB
Ontwikkelaar
IMDb
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0