Indeed App: de meeste vacatures in één app

0
Indeed is wereldwijd de meest gebruikte vacaturesite en daarmee ook de beste plek om naar vacatures te zoeken. Zeker voor de internationaal georiënteerde zoeker is de Indeed app ideaal, omdat je in maar liefst 60 verschillende landen naar een baan zoekt. Met meer dan 20 miljoen vacatures is er dan ook van alles te vinden, zelfs als je het liever dicht bij huis vindt.

Vind je ideale leverancier

Er zijn in de app heel veel verschillende manieren en filters om de ideale vacature te vinden. Zo zoek je op locatie, bedrijf of functie en stel je daarna filters in om een baan te vinden die het best bij je past. Je kan sorteren op part-time of full-time functies, maar ook stages en freelance jobs zijn via Indeed te vinden. Eventueel bewaar je je zoekopdrachten, zodat je verschillende manieren van zoeken een volgende keer snel weer herhaalt. Als je een specifiek bedrijf hebt waarvoor je graag zou willen werken, kan je dat bedrijf ook opslaan, zodat je bij een vacature gelijk bericht ontvangt. Door je CV te combineren met het Indeed CV is het bovendien heel makkelijk om op een functie te solliciteren. Hierbij is het voor werkgevers mogelijk om jou eerst te vinden, waarmee je je kans op een succesvolle zoektocht aanmerkelijk vergroot.

Makkelijk om mee te beginnen

In de app wordt een beknopte omschrijving van de functie weergegeven. Door op de beschrijving te klikken, zie je de hele vacaturetekst. Omdat bedrijven ook een waardering ontvangen van mensen, heb je gelijk meer informatie voordat je solliciteert. Zelf is het natuurlijk ook mogelijk om voormalige (of je huidige) werkgever te waarderen, zodat je anderen helpt met het vinden van de juiste baan.

Plus- en minpunten

  • Vacatures uit 60 landen.
  • Laat werkgevers jouw CV vinden.
  • Bedrijfswaarderingen niet altijd betrouwbaar.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
64 MB
Ontwikkelaar
Indeed Inc.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0