Skype voor Bedrijven App: vergaderen op afstand

0
Skype maakte geschiedenis als een van de eerste apps waarmee je via het internet kon (video)bellen en heeft met de Skype voor Bedrijven app de functionaliteiten speciaal toegespitst op wat bedrijven nodig hebben. Dat betekent dat je de videoapp uitstekend kunt gebruiken voor vergaderingen op afstand en digitaal overleg. Met extra functies als bereikbaarheid en het beheren van de vergadering wordt je volgende overleg een stuk makkelijker.

Kwaliteit in vergaderen op afstand

Een van de voordelen van de Skype voor Bedrijven app is de kwaliteit van (video)gesprekken. Weinig apps kunnen concurreren met de video- en gesprekskwaliteit van Skype voor Bedrijven. Dit maakt het makkelijker om een vergadering op afstand soepel te laten verlopen. In principe is de Skype voor Bedrijven app hetzelfde als de gewone Skype app. Je hebt contactpersonen, gesprekken en eventuele groepsgesprekken. Net als in de Skype app is het ook in deze speciale versie mogelijk om met meerdere mensen tegelijk een videogesprek te voeren.

Plan en beheer vergaderingen

Het verschil zit ‘m in de vergaderingen. Het is heel eenvoudig om een vergadering te plannen, op te zetten en mensen uit te nodigen voor de vergadering. Als beheerder van de vergadering is het ook mogelijk om de vergadering soepel te laten verlopen, bijvoorbeeld door microfoons op afstand aan of uit te zetten. Ook is het mogelijk om informatie weer te geven, zodat iedereen tegelijk de informatie kan inzien. Daarnaast worden alle tekstgesprekken natuurlijk opgeslagen, zodat je altijd weer de informatie vindt die je nodig hebt voor een komende vergadering of nog even inziet wat er ook alweer was afgesproken.

Plus- en minpunten

  • Vacatures uit 60 landen.
  • Laat werkgevers jouw CV vinden.
  • Bedrijfswaarderingen niet altijd betrouwbaar.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
155 MB
Ontwikkelaar
Microsoft Corporation
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0