Blog afbeelding

Apps | Tips

KNVB app: parkeren in Lyon, tickets en meer informatie

26 juni 2019

Volg je de Oranje Leeuwinnen op de voet en ga je dit weekend naar Lyon voor de WK wedstrijd tegen de VS? Het belooft een megaspannende wedstrijd te worden in de finale in de Franse stad. Als je er dit weekend naartoe reist, is het handig om alle informatie bij je te hebben. De KNVB app biedt dan uitkomst. Alle informatie over de wedstrijd van het Nederlands eftal vind je in de app. Enorm handig als je in Lyon rondloopt en je ter plekke praktische info nodig hebt.

Informatie over parkeren in Lyon + een extra parkeertip!

In de app en op de KNVB website zal je informatie vinden over parkeren in Lyon. Er zijn verschillende parkeergelegenheden beschikbaar in en rondom de stad. De volgende parkeergarages zijn in de buurt van het stadion: Parking Indigo, Parking LPA, Parking Bellecour. Parkeren kan ook bij het stadion, maar daar moet een een parkeerkaart voor gekocht zijn via de KNVB.

WK 2019 kaarten kopen of afhalen in Lyon

Voor de wedstrijd zijn er helaas geen tickets meer beschikbaar, álle kaarten zijn uitverkocht! Echter komen er mogelijk nog tickets beschikbaar op https://tickets.fwwc19.fr.uk. Hierbij adviseert de KNVB om de social media kanalen van OnsOranje in de gaten te houden. Wellicht komt er nog een ticket voor je vrij!
Het afhalen van tickets die via de KNVB zijn gekocht is als volgt geregeld: alle kaartkopers zullen een persoonlijk bericht van de KNVB ontvangen over de afhaallocatie, die waarschijnlijk in de buurt van de fanzone zal zijn. Let op: legitimatie is bij het ophalen verplicht. Kaarten die via FIFA zijn gekocht vind je in je mailbox.

 

Oranje supporters

de Oranje fanzone?

Je kunt met het openbaar vervoer en de auto bij de fanzone komen. De afstand is 20km dus je moet sowieso met de metro of tram naar het stadion. Alle informatie staat in de app en op de website van de KNVB, zoals een plattegrond, bij welke halte je moet uitstappen en waar je eventueel zelfs een fiets kunt huren.

 

Zet je notificaties aan in de KNVB Oranje app

Als je na het downloaden de app opstart, is het gelijk mogelijk om notificaties aan te zetten. We raden je dit sterk aan, aangezien je dan als een van de eerste de nieuwste nieuwsberichten, bezoekersinformatie of live wedstrijdupdates krijgt. De opstelling van het vrouwen voetbalteam zal ook in de app verschijnen. Hierna stel je ook gelijk in of je alleen updates over de Oranje Leeuwinnen wilt volgen of ook over het Nederlands elftal.

Zoals je kunt zien is alle informatie die je nodig zal hebben beschikbaar in de app. De app is voor Android en iOS te downloaden. Als je nog meer apps wilt ontdekken, check dan onze top 5 apps voor voetbalfans.

We wensen je alvast veel plezier bij de wedstrijd!

Wat vind jij ervan?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Danny 09/07/2019
Handig!
Zowel in Valenciennes als in Lyon heb ik gebruik gemaakt van de app. Had alle informatie bij me en was ook blij dat ik de opstelling eerder op de dag al kon zien. De app ga ik straks ook zeker gebruiken voor de EK kwalificatie Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.

Op zoek naar iets anders?

Smartphones

De beste budget smartphones tot € 400

27 februari 2019
Tips

15 beste AR apps van 2019 die je móet u[...]

27 augustus 2019
Apps

Fortnite: ook te spelen op mobiel via de[...]

04 juni 2019