Sport

5 onmisbare apps voor de voetbalfans

Ben jij altijd degene die je vrienden als eerste verteld over het laatste voetbalnieuws? Die precies weet welke speler waar speelt, wat zijn statistieken zijn en wat de transferwaarde is? Als voetballiefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de laatste uitslagen, statistieken en transfers. Of het nou de competitie in Nederland, Engeland, Spanje of Duitsland is, je wilt overal van op de hoogte blijven. Door het gebruik van deze apps, ben jij degene die je vrienden van alle ins- en outs op voetbalgebied voorziet!
5

LiveScore

Sport
0
Meer info

LiveScore is de app die je moet gebruiken als je simpelweg de stand, gele- en rode kaarten en wissels bij wilt houden. De eenvoudige vormgeving stelt je in staat om van de meeste competities een simpel overzicht te krijgen. De app houdt het erg simpel en probeert zich daarmee ook te onderscheiden. Dit maakt de app qua gebruik erg goed. Wil je echter ook uitgebreide statistieken bijhouden, dan valt deze app helaas af. Dit is ook de voornaamste reden dat plek 5 het hoogst haalbare is voor LiveScore.

4

Voetbalzone

Sport
0
Meer info

Voetbalzone is eigenlijk vooral een app die je op de hoogte houdt van het laatste voetbalnieuws. De app geeft je ook in een hele simpele vorm de tussenstanden van wedstrijden door. Wil je echter uitgebreide statistieken, dan is dat in deze app niet mogelijk. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws echter wel. De app van voetbalzone gebruikt echt wel veel bronnen die niet altijd heel zuiver zijn qua informatie. Hierdoor kan de app zich ook niet optimaal onderscheiden op dit vlak.

3

SofaScore

Sport
0
Meer info

SofaScore is een app die eigenlijk gemaakt is voor heel veel sporten. Hierdoor biedt de app voor alle sporten een duidelijk en goed overzicht, maar specialiseert het zich niet op voetbalgebied. Een onderscheidende functie op de app is dat er real-time zichtbaar is hoe de verhoudingen op het veld zijn. Dit doet de app op basis van het balbezit en waar op het veld het spel zich afspeelt. De app doet het goed qua weergave van statistieken, tussenstanden en algemene ervaring, maar kan helaas net niet tippen aan nummer 2 Forza.

2

Forza

Sport
0
Meer info

Forza heeft, zij het op het nippertje, plek 2 bemachtigd in deze top 5. De app geeft je een overzicht van statistieken, tussenstanden, kaarten en wissels. Dat doet de app in verschillende competities wereldwijd. De app onderscheidt zich door ook statistieken over damesvoetbal weer te geven. Daarbij is de app erg gebruiksvriendelijk en dus ook zeer uitgebreid. Een klein minpuntje is dat de app in het begin erg overweldigend kan zijn door het aantal functies dat het aanbiedt. We raden je daarom aan om dit keer wel echt de instructies te volgen.

1

Voetbal International

Sport
0
Meer info

Voetbal International is eigenlijk de app die je als voetballiefhebber móet hebben. In tegenstelling tot bijvoorbeeld SofaScore en Forza krijg je in deze app simpele statistieken van wedstrijden te zien. Waar de app zich echter mee onderscheidt van de concurrentie, is dat het laatste voetbalnieuws hier ook wordt weergegeven. Dit nieuws is in vergelijking met het nieuws van voetbalzone wat betrouwbaarder. Daarnaast is hier niet zozeer sprake van een forum, wat voetbalzone in die zin wel is. Dit zorgt voor minder reacties, maar betrouwbaarder nieuws. Duidelijk plek 1 dus.

Vanaf nu ben jij dus degene die je vrienden op de hoogte houdt van het laatste voetbalnieuws. Of je nu alleen tussenstanden, transfers of statistieken wil bekijken of juist op de hoogte wil blijven van het nieuws, met deze apps ben jij de nieuwe voetbalkenner in je vriendengroep!

Welke voetbalclub zet jij bij je favorieten in de apps?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.