LiveScore App: dé app voor up-to-date scores

0
LiveScore bestaat al sinds 1998 en biedt dus al jaren uitstekende real-time sport scores en andere data aan. En dit doen ze met succes: ze worden door miljoenen gebruikers wereldwijd gevolgd. Het is dan ook niet zo gek dat ze ook een succesvolle app hebben ontwikkeld. Van voetbal, tennis, cricket, basketbal tot hockey, de app kent een uitgebreid en actueel aanbod van de scores van haast alle wedstrijden.

Alle live informatie die je als sport fan maar wenst

De LiveScore app houdt je op de hoogte van de laatste scores en live sportacties: van doelen, kaarten, match previews, het laatste nieuws, fixtures tot eindresultaten. Vind in deze app op één plek alles wat je maar nodig hebt. Maar de app gaat ook dieper dan dit, lees hier ook diepgaande verslaggeving van je favoriete sporten en zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent van je team.

Nog sneller op de hoogte dankzij handige features

Personaliseer jouw live score aanbod door in favorieten jouw favo competities aan te geven, zo ontvang je makkelijk en snel alle scores en details van de wedstrijden die jou echt boeien. Of tik op de ster naast elke wedstrijd voor live meldingen, je voegt de wedstrijd dan toe aan jouw selectie wedstrijden (“My Matches”). Bekijk de line-ups zodra ze aangekondigd worden. Ontvang gedetailleerd live wedstrijd commentaar inclusief de goals, assists, corners, kaarten en beschrijvingen van de acties. Bekijk aan het einde van de wedstrijd de statistieken rondom de plus, balbezit, schoten en overtredingen. De ranglijst wordt in realtime bijgewerkt, hierdoor ben je na elke wedstrijd up-to-date.

Meer dan voetbal

Maar de app is meer dan voetbal. Zo ontvang je hier ook de wicket, bal en stump details van de top cricket wedstrijden, en ontdek je er point-to-point en serveren updates van de grootste tenniswedstrijden. Is basketbal je ding? Bekijk hier dan de scores van de FIBA ​​European Qualifiers, NBA-conferenties, play-offs en finales. Of houd je vooral van hockey? De app biedt de laatste updates van nationale en internationale hockeycompetities in de VS, Canada en Europa.

Plus- en minpunten

  • Biedt up-to-date scores.
  • Geeft verslag van meerdere sporten.
  • Zeer uitgebreid aanbod aan wedstrijden.
  • Het laden kan soms lang duren.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
59 MB
Ontwikkelaar
LiveScore Ltd.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0